Home » , » Tip beli produk informasi di internet.

Tip beli produk informasi di internet.

Ramai yang komplen dan mengatakan sudah beratus dan beribu dihabiskan tetapi tak ada satu hasil pun.

Sebenarnya, hasil itu ada - anda lebih bijak.Tapi yang lebih bijak ialah, anda guna ilmu yang dipelajari tersebut dan praktikkan. Lepas itu, jangan beli lagiproduk-produk informasi lain melainkan produk-produk tersebut akan membantu anda ke arah kejayaan usaha anda.


Contohnya, anda sudah beli banyak produk informasi berkaitan FB Ads, Ebay, Amazon,Clickbank dan sebagainya dan anda pilih untuk mencari duit melalui eBay. Jadi, berusaha untuk menjana pendapatan melalui eBay sahaja dahulu dan jangan beli produk informasi yang tidak berkaitan dengan eBay. Amazon pun ditolak tepi. Clickbank pun dilupakan buat sementara waktu.

Yang anda fokus... eBay, eBay, eBay.


Kalau ada sahaja produk informasi yang berkredibiliti yang boleh menaikkan jualan di eBay, barulah anda pertimbangkan untuk beli. Boleh faham tak? ;-) Jadi... katakunci di sini ialah beli
berdasarkan keperluan. KEPERLUAN.



Semoga tip di atas ini dapat membantu.

Lagi satu, kalau betul-betul nak bermain dengan ebay ni, kena ada ilmu: macam mana nak buat list, mana nak cari barang original, macam mana nak pilih barang panas, camne nak ambil buat autopilot... dan tip berkaitan lain, ada di dalam tip bisnes mainan di ebay nih.


Terima kasih kerana membaca Tip beli produk informasi di internet.. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



10 Komen:

  1. Perkongsian yang bagus ni. Boleh cuba juga nanti. Terima kasih bro arman

    BalasPadam
    Balasan
    1. try bro, insyaallah menjadik

      Padam
  2. Fokus pada satu dulu.. nak join benda ni kena tahu asas ni. belum berani nak try benda macam ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak try and error boleh, jln pjg, kalau nak short cut kena ada guru

      Padam
  3. setakat ni keadaan tak terjebak lagi masih eprtimbangkan kalau nak terjebak biar kata orang serius baru sertaikan

    BalasPadam
    Balasan
    1. lama2 nanti terjebak le tuh

      Padam
  4. thanks bro bg tips menarik ni hehe

    BalasPadam
  5. ebay...ambe tak berani nak terjun wooo...

    apapun, thanks bro sudi berkongsi tips...best

    BalasPadam