Buat Duit Dengan H12 Media

H12 Media sebulan dua ni baru tersebar meluas walaupun h12 media ni dah lama bertapak dan di gunakan oleh otai-otai. Aku dulu pun pernah nampak ads ni kat forum aku dari penyedia forum percuma tuh, tapi aku buak dakkk je sehinggalah 2 bulan lepas baru aku register setelah ramai mengatakan h12 ni best gak - pengganti adsense. Aku dah ada akaun adsense dan ada blog aku yang adsense kena banned atas sebab-sebab tertentu. Jadi H12 Media nih lah penggantinya. Ini salah satu lagi punca pendapatan online, terutama untuk blogger-blogger.

H12 Media best ke?


Best ke tak best ke bergantung pada trafik blog korang le, lagi banyak trafik, lagi le tinggi income H12 Media nih. Kalau korang loh in akaun H12 Media nih, akan ada info dan tips dalam pihak H12 sendiri megenai iklan mana yang sesuai dan cara-cara serta cadangan untuk meningkatkan income H12 Media nih.


h12 media reviewTip 1 - guna iklan 300x250 mengganti iklan saiz 250x250 kerana 250x250 akan berikan income sikit.

Tip 2 - guna iklan Sliding From Bottom banner 728x90 jika blog korang ada page yang panjang, contohnya bilangan entri kat muka depan panjang sampai lebih dari satu page.

Tip 3 - iklan Site Under (Smart Pop) sedang meningkat naik, sila gunakan iklan ni.

Tip 4 - sliding banner boleh naikkan income korang, rekeman setkan 2 impressions / user / day limitation.
Jika banyak sangat, serabut pulak kan.

Iklan H12 Media ada gambar lucah?


Iya betul, terutamanya iklan saiz 160x600 dan 336x280. Iklan-iklan ni aku dah tak guna sebab menganggu sensitiviti masyarakat kita. Jadi cuba gunakan iklan saiz yang lain-lain. Nak pasang iklan H12 Media ni senang jer, cam pasang iklan nuffnang gak ler.

Jika minat, korang boleh dapatkan akaun H12 Media secara percuma je: Try H12 Media
H12 Media ni adalah satu alternatif kepada google adsense.

Selamat mencuba!







Terima kasih kerana membaca Buat Duit Dengan H12 Media. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



7 Komen:

  1. selalu jer ter..ter kena tu mudah masyuk heee..

    BalasPadam
  2. cuba, tapi kalau dah ada adsense, baik jgn campur.. menganggu adsense plak nanti

    BalasPadam
  3. kalau ada keluar iklan gambar sexy2 tu yg buat org takut nak pasang.. dah pelawat fikir serong pada kita.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu le bro, aku dah hadkan ads h12 keluar nih. Jatuh martabat aku nanti.. hoho

      Padam
  4. Balasan
    1. guna min jer, jgn letak byk. MMg nmpk macam scam kalau letak byk. PIlihan jenis ads juga kena ambil kira.

      Padam