Buat duit dengan facebook guna 8share

Buat duit dengan facebook - Banyak cara buat duit online nih, salah satunya ialah cara buat duit dari rumah guna 8share!. Yang ni simple je sebab dia percuma dan takde rahsia-rahsia yang pelik-pelik. Yang tak pandai it atau blogging pun boleh buat gak. Sebab main-main klik-klik jer lepas tu dah post kat facebook secara automatik. Kan best buat duit di internet cam nih. Orang kata buat duit tanpa modal dan buat duit cara mudah, tapi pendapatan buat duit internet dengan 8share ni takde le banyak sangat. Jangan harap ribu-ribu ooo kecuali mereka yang famous.

Cara buat duit online


Semalam, saya ada update pasal cara nak buat duit dengan 8share - baca kat sini pendapatan pagi tadi buat duit dengan internet. Petang ni pula, baru je semak tadih, pendapatan dari buat duit secara online dengan 8share dah cecah rm60.80, boleh le ada peningkatan daripada pagi tadih. 

Pendapatan 8share hingga semalam


Pendapatan 8share hingga hari ni
Itu setelah saya promote 3 iklan baru 8share dan pendapatan dari iklan lama kat facebook sekali je pagi tadih. Kena guna pakai tip buat duit online percuma 8share ni baru le boleh pendapatan. Kalau main hentam jer, bukan tak dapat, susah sikit le.


Iklan 8share yang saya promote kat facebook pagi tadi


Buat duit tanpa modal


Buat duit dengan internet ikut 8share ni jugak, bolehlah di kategorikan dalam kategori buat duit dari rumah dan buat duit di internet tanpa modal. Betul la, tanpa modal. Sambil main-main facebook, korang cubalah buat duit mudah dengan 8share ni, tak rugi  kalau cuba tapi nyesal kalau tak cuba. Kalau belum ada akaun pecuma 8share - Dapatkan akaun 8share korang. 

Siapa tahu kan, korang ada ramai follower kat facebook dan pendapatan buat duit secara online korang ni lagu masyuk dari saya yang baru je berjinak dengan buat duit internet 8share nih.

*Buat duit online dengan h12 media.

Jom cuba!



Terima kasih kerana membaca Buat duit dengan facebook guna 8share. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



8 Komen:

  1. 8 share kalau raji sah mudah dapat duit tapi kata wajib rajin

    BalasPadam
  2. setiap hari kena promote, tak susah nak promote, 3 step jer. Tapi folowwer fb kena ramai br best.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  5. saya ni pun baru je nak mula main 8share balik

    BalasPadam
    Balasan
    1. bagus tuh bro, sini ada skit tip

      Padam
  6. follower FB ramai memang best buat jualan kan..mesti masyuk

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tuh, kena cari follower dulu sampai bile pun boleh guna.

      Padam