Home » , , » Akaun Adsense Seperti Angsa Emas

Akaun Adsense Seperti Angsa Emas

Buat duit dengan adsense ni memang menjadi idaman ramai blogger terutama yang telah mencuba banyak cara untuk buat duit secara online nih. Dan salah satu cara paling sukar untuk buat duit dengan adsense ialah mempunyai akaun adsense yang penuh. Bagaimana cara nak dapatkan akaun adsense ni? Orang kata susah, betul ker? Kalau dulu, senang jer, sekarang ni makin susah. Saya dah ada akaun adsense ni dari dulu lagih dan kekal dengan akaun ini sahaja walaupun pernah kena banned, tapi boleh dapat kembali.

Jaga akaun adsense seperti jaga angsa emas


Pernah dengar perumpaan ni. Angsa Emas! Kenapa angsa emas? Sebab angsa emas boleh mengeluarkan telur emas, tak ke lumayan tuh kan. Telur pecah pun takpe, janji angsa tu hidup. Inilah perumpaan yang biasa di gunakan untuk akaun adsense.



Sebelum pemain adsense menggunakan kod-kod adsense dalam blog, sila pastikan kita mematuhi syarat-syarat adsense nih, kalau tak, google cepat jer mengesan apa yang tak betul. Cekap betul mereka nih sebab ada banyak akaun adsense kat dunia, kalau ada yang tak betul, cepat jer team adsense tangkap.

Nak dapat duit banyak dari adsense, kena ada ilmu tentangadsense. Saya masih membaca dan mencari info-info tentang adsense dan sekarang saya berkongsi dengan korang apa yang saya baca. Kalau ada rezeki, ebook 141 muka surat nih akan saya ulas dan kongsikan secara percuma je kat blog nih.


Selalu lah jenguk-jenguk sini.


Terima kasih kerana membaca Akaun Adsense Seperti Angsa Emas. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



16 Komen:

  1. tampaknya adsense bisa dijadikan penghasilan sampingan dan tidak diragukan kagi, yang pasti anggota,atau publisher adsense sudah menjadi komunitas besar dan tersebar keseluruh dunia, dengan Bimbingan serta Belajar dari blogger - blogger senior supaya cepat diapprove dari adsense bisa Belajar dengan encikkarman ini....selamat pagi encik, selamat pagi Anak - anak dimalaysia, mohon maaf jika komentarnya menyinggung perasaan encik, karena tidak tahu bahasa melayu....salam.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam nusantara sahabat dari negara jiran. Saya bisa memahami apa yg di tulis, terima kasih kerana berkunjung ke sini.

      Padam
  2. semakin ramai blogger berani letak iklan emas dekat blogkan

    BalasPadam
    Balasan
    1. iklan emas masyuk kot.

      Padam
  3. saya takde adsense..
    cuma nuff je yg ade.. huhuhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. cuba apply google.com/adsense

      Padam
  4. cuba dan terus mencuba kot...

    BalasPadam
    Balasan
    1. lama-lama dapat tuh

      Padam
    2. harap-harap macam tulah hendaknya!

      Padam
    3. dulu senang je dapat

      Padam
  5. Asyik cerita pasal adsense semakin membuak pula nak try. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. kena try bro, kalau blog dah lama, senang je nak approve

      Padam
  6. dah banyak kali try asyik kena ban jer..nanti nak kena beli ebook ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kapten, mesti google bg alasan sbb apa tak lepas, cuba ikut nasihat google.

      Padam
    2. cuba skit: http://admin0.imcdads.c2strack.com/?checkout

      Padam