Biskut macam chipsmore untuk Hari Raya

Dah nak bulan puasa ni kan. Dah shoping baju raya ke belum? Mesti belum lagih kan, jarang yang shoping awal-awal termasuklah saya, campur plak duit tak lebat. Baju raya satu hal, kuih raya pun satu hal jugak. Kalau ikut  tahun-tahun lepas, kuih raya ni le yg juga memeriahkan hari raya nanti. Kekawan dah start buat biskut raya, kalau nak tempah kena awal ni takut tak sempat siap.


Biskut Ala-ala Chipsmore


Mesti korang suka makan chipmore tu kan. Paling murah harga kalau ada promosi rm2.50 ( kalau tak silap la - dah lama tak beli chipsmore ni ). Rasa coklat tuh kaw kaw. Saya suka kalau cicah air teh o petang-petang sambil... perghhh.

Kalau korang dah biasa dengan chipsmore tuh, apa kata korang boleh cuba biskut macam chipsmore gak tap ni buatan suri rumah muslim dan di jual secara online! Nak jadikan kuih raya pun boleh nih. Selain kita membantu sesama muslim - boleh cuba mencuba benda yang baru tahun nih, takde asyik-asyik biskut siput ajer.



Chocolate Chip Cookies (Canister)
*info lanjut biskut macam chipmore

Bekas letak biskut ni pun pro. Boleh tahan dari elak biskut ni pecah le ni kot - saya rasa jer sebab biskut ni akan di hantar melalui pos Malaysia. 2-3 hari dah boleh sampai rumah. Nampak macam ranggup tapi yang penting halal.

Kalau ada kelapangan tuh, usha-usha le biskut nih. Try test tengok antara banyaj-banyak biskut rasa, yang mana satu paling cepat habis. Biskut ni pun tahan lama.

Saya paling suka batang buruk - rasanya unik skit.


Terima kasih kerana membaca Biskut macam chipsmore untuk Hari Raya. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



8 Komen:

  1. buatan muslim? perghh packing dan nama so international

    BalasPadam
    Balasan
    1. nampak tu cik nor, try skit cik nor, rm25 jer, ada gak yang rm50 ( banyak bilangannya )

      Padam
  2. Mcm-mcm jenis biskut sekarang ni ada. Tinggal cuma tanya selera aje ehhh...

    BalasPadam
  3. Jarang beli biskut raya..bungkusan nya cantik.

    BalasPadam
  4. makin ramai yg pandai buat biskut, lawan2 harga mesti jatuh.

    BalasPadam
  5. biskut buatan ibu lebih berkat and sedap!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tuh bro, sejak kecik makan, sampai ke besar masih ingat lagik

      Padam