Home » , » Buffet Ramadhan Casa Ombak

Buffet Ramadhan Casa Ombak

Buffet Ramadhan Casa Ombak - Nak masuk bulan puasa nih, macam-macam buffet ramadhan di restoran terutamanya  di sekitar Kuala Lumpur. Pernah tak korang pergi buka puasa Buffet Ramadhan ala-ala garden ( taman ). Mesti ada kelainannya kan. Saya boleh gambarkan, berbuka puasa dengan keluarga secara santai dan tenang sambil menikmati juadah berbuka puasa masakan kampung di tengah-tengah Kuala Lumpur! Teringat kat ibu kat kampung la pula. Pernah dengar Casa Ombak tak? Ini yang saya nak cherita sikit ni pasal Buffet Ramadan Casa Ombak Kuala Lumpur.


Buffet Ramadhan Casa Ombak


Sebelum tuh berkenalan dulu dengan Ombak Creative - sebuah syarikat pengurusan event yang berpengalaman lebih selama 10 tahun di dalam menguruskan majlis perkahwinan, catering, majlis-majlis korporat dan persendirian. Lebih 10 tahun pengalaman, lama tuh! Mesti team Buffet Ramadhan Casa Ombak ala garden Casa Ombak ni profesional dan bersedia untuk menerima tetamu pada Buffet Ramadhan nanti.

Buffet Ramadhan Casa Ombak


Lokasi Buffet Ramadhan


Kat Kuala Lumpur. Lebih tepat lagi Buffet Ramadhan Ombak Creative@Casa Ombak sepanjang bulam ramadhan ni di sediakan di:

No. 22 Jalan Damai,
Off Jalan Ampang,
55000 Kuala Lumpur.

Senang je nak cari dengan GPS tuh, tak pun tengok map Casa Ombak kat bawah ni, mesti jumpa cari yang di maksudkan.

Buffet Ramadhan Casa Ombak
Lokasi Buffet Ramadhan Casa Ombak di KL


Harga Buffet Ramadhan Casa Ombak


Harga Buffet Ramadhan  ni berpatutan seperti di bawah:

Dewasa : RM55 nett
Kanak-kanak ( 5-12 tahun ) : RM27 nett.

Lagi mahal kat hotel kan. Lagipun yang ni temanya garden - santai dan lepak, tak skima sangat.


Tempahan


Tempahan dah boleh buat, lagi cepat lagi bagus. Takpun save dulu no telefon nanti baru hubungi Casa Ombak untuk Buffet Ramadhan 2014 nih.

Call/Whatsapp : Akma Omar 013 2680001 
Tel : 03 21818750
Call/Whatsapp : 013 624 1417
Call/Whatsapp : 012 662 1062
Untuk dapat maklumat lanjut tentang menu, waktu, nak parking kereta macam mana atau bilangan tempahan ( kalau ramai ), korang boleh call/whatsapp nombor telefon kat atas tuh. Kalau nak maklumat lanjut tentang Ombak Creative, korang boleh usha kat facebook dan website kat bawah:

Facebook page : Ombak Creative
Website: www.OmbakCreatives.com

Sebulan berpuasa, ambil masa sekali berbuka puasa di Buffet Ramadhan Casa Ombak rasanya berbaloi. Surau juga di sediakan. Selamat Berpuasa dari encikarman.com.

Contest Duit Raya Casa Ombak ini dianjurkan oleh AkmaOmar.com, ditaja oleh Pengurus Perkahwinan Ombak Creative, Lelaki Kacak, Roti Boom Asli, Custom Tshirt, Denaihati.com, Inspired Magazine, Profhariz.com, KitePunye.com, Zoncinta.com, Jawatan Kosong Kerajaan, Exam PTD



Terima kasih kerana membaca Buffet Ramadhan Casa Ombak. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



21 Komen:

  1. Amboiiii...kat first page n no 1 tu...mmm dh susah le org nak beat..:)

    Apa2 pun g'luck ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. baru lagi, ramai belum join lagi nih

      Padam
  2. Balasan
    1. good luck bro.

      Padam
  3. Murah harga until dewasa.. Jauh beza dengan harga di hotel.

    BalasPadam
    Balasan
    1. harap2 servis ok gak nih sebab tak pernah try, kalau ikut pengalaman tuh, mesti bagus.

      Padam
  4. murah jer nampak.. sedap tak tau lagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. masakan kampung, saya bayangkan ulam ulam nih

      Padam
  5. All the best to you, teringin nak merasa gak makan di sini :))

    BalasPadam
    Balasan
    1. awal2 ramadhan nih, say abelum rasa nak makan kat luar lagih, kalau dah masuk minggu ke 3, rasanya biasa berbuka kat luar seperti kat Buffet Ramadhan Casa Ombak

      Padam
  6. Ombak Creative rasanya tahun ni agak meriah skit kot bila promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak.

    BalasPadam
  7. Harga pun ok..xde la mahal..

    BalasPadam
  8. Ombak Casa pilihan sejati untuk keluarga di bulan Ramadhan. Harga berpatutan selera pun terangkat hehe.

    All the best to you bro :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih bro, ayat bro nih dah macam tageline plak

      Padam
  9. Salam Ramadhan buat anda. Artikel yg mensrik.. ada peluang nak menang. Semoga berjaya....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Abam Kamil, terima kasih ya. Artikel biasa2 je abam, tak berapa nak rajin mengarang.

      Padam
  10. Nice entry, bleh la ramai2 berombak di Buffet Ramadhan Casa Ombak nanti :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. pakar seo pun ada, jom berentap bro.

      Padam