Jersey percuma dari maxis!

Piala Dunia 2014 dah hampir tiba nih, korang dah ready dengan jersey ke belum? Nak harapkan jersey Tesco, pe baram bro, tak tegar kalau cam tuh. Team mana korang minat nih? Saya setiap tahun berubah-ubah cam lalang plak ler. Saya takde le follow rapat sangat pasal bola nih, pendek kata game yang best2 kalau tak sempat nak tengok, tak apa. Kalau dapat tengok lagi bagus. Bisnes jersey secara online semakin mendapat tempat. Mereka yang menjual jersey di dalam media sosial mesti banyak sale kali nih, rezeki korang le tuh kan. Kena kerja lebih masa nih untuk beli jersey bolasepak piala dunia 2014.


Maxis nak bagi jersey bolasepak



Sempena dengan piala dunia 2014 nih, maxis ambil inisiatif nak bagi jersey bola jugak kepada pelanggannya. Siapa cepat dia dapat le kot. Saya tak guna maxis, saya umobile jer, tu pun kuota yang kecik-kecik jer. Maintenance untuk smartphone saya kecik jer. Bazir duit je rasanya nak layan smartphone yang pelbagai nih. Smartphone yang saya guna sekarang ni pun dapat free je - cara dapat free smartphone.

Berbalik kepada maxis nak bagi jersey tadih, ada 6 jersey berlainan yang mungkin yang korang suka! Tapi korang kena  jadi pelanggan maxis ler. Pandai le diorang ni buat sale kan, tapi ok la dapat free jersey.

* cara dapat jersey percuma dari maxis.

/ Jumaat cuti... yeahhh!




Terima kasih kerana membaca Jersey percuma dari maxis!. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



11 Komen:

  1. Best tu dapat jersi percuma original pula tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau nak beli sendiri ori nih, rasanya lambat lagi

      Padam
  2. kontes ke, kena melanggan/daftar baru... siapa taknak free...heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. utk pelanggan maxis jer ni

      Padam
  3. pehh..best la..gua pun nak gakk

    BalasPadam
    Balasan
    1. hohoho... lu dah ada kan..

      Padam
  4. betul ke Free atau ada udang di sebalik mee?

    BalasPadam
    Balasan
    1. utk rakyat maxis, kena top up 6 kali kot

      Padam
  5. Bahang piala dunia.. Sekarang banyak promosi berkaitan bola

    BalasPadam
  6. Kawe ada kenangan kurang baik dengan jersi WC Maxis ni. Dulu ada sorang kawan suruh subscribe Maxis utk dapat free jersi Maxis. Dia kata, lepas dapat jersi, line akan dipotong, so minimal charge aje yg kuar dan dia akan tanggung. Walaupun mamat ni mcm mahu menipu jer, kawe tak kisah lah nak tolong kawan. Subscribe sampai 6 lines. :D

    Sekali tu lepas 3 bulan, bill Maxis kawe naik sampai dkt 1k.. Nah ambik ko... Nasib baik tak gaduh beb.. he he..

    BalasPadam
    Balasan
    1. owoh... minta di jauhkan, byk kena bayo tuh

      Padam