Jom cat muka sambil tengok bola!

Piala Dunia 2014 - Piala Dunia 2014 dah nak start. Ramai tak sabar nak tunggu game yang pastinya menarik. Yang tak minat bola sepak pun jadi peminat gak dan bakal lahirlah ramai pengulas-pengulas bolasepak - ok apa. Dalam kemeriahan menyambut Piala Dunia 2014 nih, macam-macam idea timbul untuk memeriahkan lagi Piala Dunia 2014 ni. Astro pun tak ketinggalan weh - ada program jugak untuk pilih team idaman piala dunia 2014 dan cat-cat muka skit sambil tuh boleh plak menang hadiah! Menarik - ala-ala fantasi football gituh lah.

Pilih Team 2014


Bab cat-cat muka tuh yang best tuh, tak pernah lagi saya tengok bola sampai cat-cat muka nih. Menarik gak kan kalau ramai-ramai join benda-benda cam nih, sekali sekala bukannya benda jahat pun kan, saja nak memeriahkan lagi Piala Dunia 2014 nih. Dapat hadiah plak tuh, rm5000 kalau tak silap.



Mesti korang yang fanatik dah ready dengan jersy piala dunia nih, kat mana korang beli? Jangan membazir ya, simpan duit tuh untuk raya, nanti nak guna duit banyak ooo kalau balik kampung.

Sambil-sambil tuh, kalau korang nak buat part time pun boleh untuk meningkatkan pendapatan korang secara online ni. Saya rekemen korang cuba ni : seminar online buat duit RM800 sebulan  oleh Gobala.

/ Layan bola mesti best nih.



Terima kasih kerana membaca Jom cat muka sambil tengok bola!. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



8 Komen:

  1. tak minat bola...baik cat dengan make up jer.hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhu.. tebal2 skit kan

      Padam
    2. Kalau orang tua dulu-dulu cat dengan bedak sejuk jer.. Rupa sebijik macam peminat bole fanatik

      Padam
  2. Balasan
    1. dah start dah bro ekk

      Padam
    2. selalu terlepas, bola yang tengok gua

      Padam
  3. pakai cat kereta cat muka boleh ker bro? :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau muka tempok rasa boleh bro, ahaks

      Padam