Home » » Gambar kartun Ramadhan ke Facebook

Gambar kartun Ramadhan ke Facebook

Raya menjelang tiba, baju-baju dah beli ker? Harga sekarang ni kemain lagi. Shopping skit-skit dah ler idak. Tak terlayan dengan baju raya nih. Camne pulak dengan kad raya. Tradisi ni nampaknya dah nak pupus. Makin kurang orang guna kad raya. Kad raya digital ada ler.

Tapi kalau korang nak kan tengok gambar kartun yang unik dan pelik sempena ramadhan ni, korang boleh tengok kat coretan ceria ramadhan, macam-macam gambar kartun sempena ramadhan nih ada. Biasanya gambar kartun ni berasaskan lawak ler, best skit kan. Takde le serius sangat.


Gambar Kartun 2014

Gambar-gambar kartun ni, korang boleh kongsikan di facebook tau. Ini yang bestnya. Contoh gambar-gambar kartun nih ada kat bawah:




Menarik kan, tak pernah jumpa lagi sebelum ni kan. Pe lagi, cuba le surprise kat kekawan kat fb dengan gambar-gambar kartun tak terkalah nih sempena ramadhan ini sahaja.


Terima kasih kerana membaca Gambar kartun Ramadhan ke Facebook. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



16 Komen:

  1. Balasan
    1. jarang jumpa kartun2 macamnih.

      Padam
  2. Macam lukisan kartun mat. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. minat kartun ke bro, saya pun layan gak kartun nih

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  4. Cantik gambar-gambar kartun ini. Memang menarik.

    BalasPadam
    Balasan
    1. rare kan bro, tapi rasanya bagi yang pandai melukis, kacang je nih

      Padam
    2. betul tu. tapi gambar-gambar dia cantik bro..

      Padam
  5. lawak-lawak kartun ni best sebab simple je tapi dialog dia mahal.hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ooo lupa dialog, memang ke dengan musim sekarang.

      Padam
  6. came to visit after a long absence here, greetings and congratulations pilgrimage fasting. wait behind the visit, I had a good video, may be useful for younger nephew maybe even your own, please excuse me if your friends are not pleased

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq untuk ucapan mmbakk, selamat berpuasa mbakk

      Padam
  7. came to visit while bringing funny and exciting game free download, greetings introductions friend

    BalasPadam
    Balasan
    1. hah.. ada game ye.. nanti saya usha.

      Padam
  8. dialog dia ni best..
    jemput ke blog kak yatiadam

    www.yatiadam.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. dialog kelakar tuh...

      Padam