Pantai Menarik di Filipina

Biasa orang cuti kat Indonesia kan. Korang pernah cari tak info tentang travel di Filipina? Saya cari saja-saja jer, menarik gak tempat kat Filipina nih. Untuk kaki jalan-jalan, boleh masukkan Filipina sekali dalam list korang, lagipun dekat je Filipina dengan Malaysia kan. Jalan-jalan ke Filipina. Kat bawah tuh ada kongsi gambar-gambar sikit tempat menarik kat Filipina. Saya belum pergi cuti kat Filipina lagih, ini apa yang ada online jer. Baru rasa segar sikit bulan-bulan puasa nih kan.




image01
Calamianes Island
Diniwid Beach
Boracay Island

image01
Mahabang Buhangin Beach
Adehh, sangat menarik Filipina nih, siap boleh main lompat dalam air lagih. Lagi tempat-tempat menarik kat Filipina ada di muatkan di laman melawat Filipina 2014.




Terima kasih kerana membaca Pantai Menarik di Filipina. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



10 Komen:


  1. selamat tengah hari, sudah lama tidak berkunjung ke mari, bagaimana khabarnya sihat kan? selamat menunaikan ibadah puasa

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat berpuasa - baju raya udah beli?

      Padam
  2. been carrying was a funny game, congratulations pilgrimage fasting

    BalasPadam
  3. Seronok sekiranya dapat bercuti ke filipina macam ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. biasa org ke indon kan, ni filipina punya.

      Padam
  4. perggghh!!cantekk giler tempatnye,,dpat menenangkan hati yg sedang luka lara,,

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha... bawak awek jln2 nih sini best gak, macau pun best

      Padam
  5. wah,... rupanya filipina indah juga gan,... tapi indonesia dengan Pulau Balinya tidak mau ketinggalan gan heheheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. filipina kurang glamour kat Malaysia le kot.

      Padam