Pendapatan ke 2 dan ke 3 jobdirumah

Pendapatan ke 2 dan ke 3 jobdirumah - Alamak, ada pulak sale buat kerja part time dari rumah atau jobdirumah nih. Rasanya kurang saya promosi kerja part time dari rumah nih. Tapi ada sale, kira memang boleh lah buat duit dari jobdirumah. Ini pendapatan ke 2 dan ke 3 dari affiliatte jobdirumah. Emm... lama gak saya nak dapat sale dari affiliatte buat kerja kat rumah nih. Tak apa, lambat asalkan ada. Maknanya saya kat track yang betul dah nih. Kena lebihkan promosi affiliatte nih. Selain tuh saya pernah dapat bayaran dari google adsense. Kalau dapat duit nak pergi buka puasa seperti di Buffet Ramadhan Casa Ombak pun best.


Buat duit dengan kerja part time di rumah


Kerja part time dari rumah nih, senang je, kena rajin le skit baru dapat hasil kan. Langkah-langkah dia macam nih jer:

1. Daftar dengan portal kerja part time dari rumah
2. Ada yuran sekali bayar rm50 ( ini untuk pengurusan )
3. Legkapkan profile anda dan ikut panduan yang di berikan.
4. Setiap hari ada list kerja akan di berikan pada anda, pilih mana yang nak
5. Lepas tuh korang apply kerja tuh, kalau dapat, korang boleh start kerja part time tuh.
6. Bila dah siap, hantar dan dapat payment

Nampak macam senang kan, tapi tak semudah tuh kalau korang first time buat. Kalau yang dah lama buat kerja time nih, mungkin laju skit ler proses dia. Kalau baru mesti blurr punyalah. Takpe ada panduan yang di sediakan, ikut jer. Senang je nak buat.

Pendapatan ke 2 dan ke 3 jobdirumah




Sikit jer, tapi boleh ler kan sebagai permulaan. Kena set target nih macam orang lain jugak. Dekat-dekat raya nih boleh beli meriam dengan duit nih. Weekend lepas dah tukar tayar keta kebal saya. Banyak gak kos time-time raya nih.

Kalo korang berminat, nak tahu gak tentang buat kerja part time dari rumah nih, korang boleh baca post tentang kerja part time dari rumah  nih.



Enjoy!



Terima kasih kerana membaca Pendapatan ke 2 dan ke 3 jobdirumah. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



13 Komen:

  1. dah lama tak promote program ni. huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. jgn putus asa, mesti jadi lah. selalu cuba teknik baru

      Padam
  2. oklah tu. Nanti lama-lama mesti dapat lagi banyak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. baru 3 tuan, lambat lagi nak yg ke 100 ni

      Padam
    2. Nanti lama-lama dapat yang ke-100 :-)

      Padam
  3. Terbaiklah. Banyak dapat tu. Tahniah bro arman.

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya petai je tuan otai

      Padam
  4. Jobdirumah ni pernah daftar, tapi tak aktif

    BalasPadam
    Balasan
    1. cuba aktifkan balik , kalau ada masa free

      Padam
  5. Hebatnya. Nak kena usaha lebih saya ni. Saya sikit-sikit aje yang dapat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tuan dah terlebih-lebih t uh

      Padam
  6. Tahniah la weyh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq tq bro, mana blog tuan Joe nih..

      Padam