Kerja tulis review dari advertorial.MY

Kerja tulis review dari advertorial.MY. Yang ni memang gemapk sikit dan merupakan peluang keemasan kepada blogger-blogger di Malaysia iaitu kerja tulis review produk atau servis dan terima bayaran mengikut harga yang kita tawarkan. Bestkan kalau dapat kerja nih. Kalau dulu, blogger susah nak dapat projek review-review produk nih. Sapa le yang nak minta buat review kalau blog pun tak famous atau tak dapat banyak trafik. Sekarang peluang sudah muncul dan masih baru lagi di mana satu portal yang menjadi orang tengah antara blogger dan pengiklan telah di wujudkan oleh owner yang sama dengan jobdirumah. Sambil-sambil dapat duit dari program online lain, pe kata kita tambah lagi satu cabang pendapatan yang sudah lama muncul di luar negara portal seperti ini.


Apa yang advertorial.MY tawarkan?


Advertorial.MY di jangka akan meletup dalam beberapa bulan lagi kerana Advertorial.MY ni menjadi pusat sehenti untuk blogger berkomunikasi dengan pengiklan. Pengiklan dan blogger akan daftar di advertorial.MY dan tawar-menawar kerja review akan berlaku di mana harga untuk review di berikan oleh blogger.

buat duit advertorial.my
Buat duit dengan menulis review produk atau servis - advertorial.MY

Katakan, blogger menetapkan, satu review rm50. Kalau pengiklan setuju, deal. Semua rm50 akan dapat kat blogger dan tidak di ambil sikit pun oleh pihak advertorial.MY. Blogger hebat dan tak hebat pun boleh dapat job review sebab bajet pengiklan berlainan.

Contoh, jika bajet pengiklan sikit, sudah tentu tak mampu nak upah blogger hebat buat review. Jadi ini rezeki kepada blogger yang baru naik atau trafik kurang. Dapat rm30 satu review pun  dah ok kan.


Siapa advertorial.MY?


Mereka ni otai dan bukan petai. Mereka dah lama dalam bidang pemasaran internet lebih 10 tahun dah dah banyak produk yang mereka keluarkan seperti jobdirumah- kerja part time dari rumah.

Saya yakin, produk advertorial.MY ni akan berjaya. Dimana nanti makin ramai pengiklan akan daftar di advertorial.MY begitu juga blogger. Oh ya, bagi blogger yang nak daftar, boleh buat pendaftaran di advertorial.MY dengan kadar segera sebab ada kos yang di kena dan kos ni masih berpatutan lagi sekarang nih.

Mungkin, 3-4 bulan lagi akan keluar pulak review tentang pendapatan daripada advertorial.MY ni bila blogger dah dapat job review produk.

Portal advertorial.my - pendaftaran dengan advertorial.my di buka.

Jadi sama-samalah kita ambil peluang nih untuk menambah pendapatan online masing-masing.




Terima kasih kerana membaca Kerja tulis review dari advertorial.MY. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



15 Komen:

  1. bagi aku program macam ni..untung kepada mereka yang cepat..lagi satu nak kena rajn sikit la..macam aku ni malas sikit..hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau cepat daftar, dan dapat job mungkin kastemer tuh akan stay dgn kita, jadi job tu boleh berulang-ulang.

      Padam
  2. Satu kemudahan yang menarik untuk blogger menjana kewangan lebih.

    BalasPadam
    Balasan
    1. bagus kan platform nih, satu lagi platform yg saya tertunggu adalah spt buyandsell.com. Malaysia belum ada lagi nih.

      Padam
  3. Review apa yg mahu ditulis ehh? Ada sesiapa yg dah tulis review dari website ni? Harap boleh share. Tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. rasanya baru lagi nih, belum kebabom lagih bohh.. tgk siapa yg pengiklan. Kalau penjual produk kesihatan, maka review ttg produk kesihatan, cam tu le kot.

      Padam
  4. Memang untung join program macam ni. Saya pun ada tulis juga bro arman tentang benda ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya ada nampak, dah 2-3 post kalau tak silap.

      Padam
  5. Ok..menda baru ni..betul tu..lepas ni tak susah dah la nak dapaf job review..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha ah Hafizul, benda baru kena copat2 ambik, nanti tetinggal:)

      Padam
  6. saya pun baru join. Harap2 ada la ramai yang berkenan nak dapatkan servis review artikel dari blog saya ni hhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. itu yg kita harapkan bro.

      Padam
  7. Sory nk tnya.. review cmner ek?? Da cth x??

    BalasPadam
    Balasan
    1. review produk, cam tu lah. ader byk kat blog yg nampak macam promote produk tuh, cam tu le. hi2.

      Padam
    2. dalm review le intro pasal servis/produk, kelebihan dan kekurangan ( kalau ada ), gambar2 produk, dan juga cara nak dapatkan produk/servis.

      Padam