Home » » Pakej Beli Kereta VW RM699 Tahun Pertama.

Pakej Beli Kereta VW RM699 Tahun Pertama.

Pernahkah korang termimpi-mimpi nak guna kereta Volkswagen ( VW ) Jetta atau Passat? Sekarang ni kat Malaysia, jualan kereta VW makin meningkat walaupun harganya mahal ( bagi saya ). Tak ramai yang mampu guna kereta VW nih kecuali yang berpangkat tinggi-tinggi atau golongan team pengurusan sesebuah syarikat. Golongan ni memang best le memilih kereta nak guna kan. Lagi pun depa nih syarikat bagi elaun kereta. Yang kaya bertambah kaya nih.

Sekarang ni sedang ada promosi kereta Volkswagen ( VW ) ni kat Malaysia di mana tahun pertama sahaja bayar rm699 je untuk dapat kereta Volkswagen ( VW ) Jetta atau Passat. Best bunyinya kan sebab kereta ni pun best jugak. Maklumat lanjut tentang pekaj menarik kereta Volkswagen ( VW ) sedang berlangsung sekarang.

Kalau yang berduit tuh, boleh le cuba usha-usha harga kereta Volkswagen ( VW ) ni, tengok mampu ke tak kan. Kalau GST dah buat nanti, agak-agak macam mana harga kereta? Turun ke naik ke sama jer?


Test Drive Volkswagen

Kalau nak test drive dulu kereta Volkswagen ( VW ) ni. boleh je free je bang. Masa test drive saya cadangkan hentam cukup-cukup, guna break emergency tengok performance kereta Volkswagen ( VW ) ni macam mana. Sesuai tak dengan harganya.

kereta Volkswagen ( VW ) Jetta atau Passat
Volkswagen ( VW ) Jetta atau Passat

Oh ya, kalau nak kumpul duit beli kereta, tak kira le kereta apa pun, boleh cuba promosi produk affiliatte. Kena caranya menjadi. Simpan duit yang dapat untuk bayar muka kereta pun jadi lah kan. Tapi kalau nak promosi affiliatte, kena tahu caranya dan kalau tak tahu, kena belajar free jer kalau belajar melalui satu seminar cara-cara jual produk affiliatte melalui web daripada salah seorang penyedia affiliatte di Malaysia.

Hanya berikan nama, email dan bila masa dan tarikh untuk tengok video seminar tuh melalui internet. Agak-agak tak payah tepat sangat info-info tuh.

Nak ke tak nak test drive Volkswagen ( VW ) Passat ni, emm...



Terima kasih kerana membaca Pakej Beli Kereta VW RM699 Tahun Pertama.. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



2 Komen:

  1. insyallah akan tiba masanya utk kita berkereta nti

    BalasPadam
    Balasan
    1. bro muda lagi tuh, kumpul duit beli rumah dulu

      Padam