Home » , , , , » Buat duit dengan iLancee.com

Buat duit dengan iLancee.com

Kat mana nak jual servis korang serendah rm5? Ramai yang hebat-hebat di Malaysia bab-bab blogging ni tetapi kalau korang tak offer servis korang tuh, rugi gak tau. Sebenarnya korang boleh buat duit dengan skill yang korang ada tuh mengikut harga yang korang suka le. Korang offer servis korang tuh, letakkan detail kat satu website nih dan bakal pelanggan akan gunakan platfprm yang sama gak untuk deal dengan korang. Jika dua-dua belah pihak setuju, deal le  bisnes tuh. Servis yang simple-simple jer. Mana le tahu apa yang simple untuk korang, susah untuk orang lain.


iLancee.com tempat offer khidmat blogging

buat duit ilancee
ilancee - tawarkan kepakaran korang

Kalau kat oversea dah banyak website yang sediakan portal untuk tawarkan khidmat-khidmat yang senang-senang jer. Kat Malaysia pun ada gak, baru lagi nih. Masih panas di mana korang boleh jual khidmat korang dengan harga serendah rm5 sahaja. Nak letak harga lain pun boleh bergantung kepada apa khidmat yang korang cuba tawarkan.

Contohnya:

Buat blog
Setting seo / meta tag
Design banner / header
Naikkan like facebook
Tukar nama facebook page untuk lebih 200 likers


Cara tukarkan skill korang ke duit

Senang sahaja dengan iLancee.com. Korang daftar ilancee.com free jer, tawarkan khidmat korang, letak maklumat lanjut dan harga. Tunggu bakal pelanggan hubungi anda dan cuba close deal.

Kalau khidmat yang susah nak buat atau susah nak dapat, senang le korang dapat duit dengan iLancee.com.
Saya pun dah daftar dan cuba-cuba iLancee.com nih tapi belum ada pelanggan lagi la.  Saja cuba-cuba sebab free je. Senang le nak daftar lat iLancee.com. Nak buat tawaran khidmat pun senang, mesra pelanggan gitu ah.


Try ah, mana tahu skill korang tuh boleh buat duit secara online.


Terima kasih kerana membaca Buat duit dengan iLancee.com. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



9 Komen:

  1. Bagus2...Platform ni boleh bantu orang lain jana pendapatan tanpa modal... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tgh naik nih... tahniah kepada yg dah join...mungkin rezeki korang adakat sini

      Padam
  2. Balasan
    1. versi Malaysia le ni

      Padam
  3. First time dengar pasal iLancee ni. Tapi kita takde servis nak offer plak hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. nanti2 ada ler tuh, servis simple2 pun boleh. bagi kita simple, bg org yg tak tahu, susah nak buat.

      Padam
  4. script dan interface dia macam fiverr la pulak ye. Harap2 tak melingkup dan survive la program ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  5. boleh la try nih. owner orang kita-kita gak.

    BalasPadam