Cara auto naikkan like facebook fan page

Perlukah servis naikkan like page facebook? Iya memang perlu sebab kalau banyak like, kemungkinan untuk buat sale pun tinggi. Trafik tinggi senang nak jual barang atau perkhidmatan. Tetapi malangnya, susah nak bagi orang like page facebook kita. Satu hari satu like pun payah, apatah lagi nak satu hari 20 like kan.

Boleh tu boleh tapi banyak kena buat kerja secara manual. Mampukah kita buat tuh? Ramai orang fed up untuk dapat like kat facebook. Kesian betul sesiapa yang nak buat bisnes online. Kekurangan like maknanya tak  berapa masyuk le. Seyes nih.

Cara auto naikkan like facebook


Kalau ada cara auto untuk naikkan like facebook kan best, senang kerja dan kemungkinan wang ppun boleh masyuk. Memang ada ke system auto nak naikkan facebook like nih?

Berita baik, ada, memamg ada jual  kat pasaran, murah jer untuk sekali beli sahaja. Di ulangi sekali beli sahaja untuk di pasang.

cara naikkan like fan page facebook
Seyes ke korang nak dapat banyak like nih?

Cara pemasangan sangat simple, ada video di sediakan. Takde asas blogging pun boleh pasang sebab mudah sangat. Pasang kat blog, lepas tuh system akan aktif nak menarik like dari facebook dengan sendiri – secara auto naikkan facebook page like. Lebih senang le nih.

Tapi kalau orang tak nak klik like, pun boleh jadi jugak. Cuma kebarangkalian user nak klik like tuh tinggi berbanding kalau tak guna system samseng fb nih.

Cuba jangan tak cuba…

Cara pasang yang senang

Tengok pada testimonial, ramai yang kata cara pasang tuh senang jer, perempuan pun kata cam tuh gak. Memang senang le kot. Ada video cara pasang di sediakan, jangan bimbang kalau takde basic langsung tentang benda nih – samseng facebook.

Sistem naikkan like facebook  nih berupaya menaikkan like sehingga 20 like sehari. Mungkin dapat kurang juga. 20 like tu purata sahaja, tak semestinya dapat 20 like sehari tuh, jangan percaya sangat.
Bila dah pasang, system ni akan tarik trafik percuma daripada facebook. Bayang sistemnya auto, kita tak payah susah-susah tekan sana tekan sini, sekali set jer nih.

Nak tak dapat like banyak kat page facebook? Nak kan, senang buat sale. Lagi satu  senang nak dapat kerja advertorial, seyes berbaloi nih.


Bolehlah cuba-cuba kalau dah lama ada page tapi likenya sikit sahaja. Mana tahu nantu jumlah like kat page facebook naik mendadak.


Terima kasih kerana membaca Cara auto naikkan like facebook fan page. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



6 Komen:

  1. Lepas ni kalau fanpage blog ni ada banyak like, tau la apa rahsia dia hhe

    BalasPadam
  2. mana dia? aku nak beli... mana2???

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu link dlm entri tuh...

      Padam
  3. Ada risiko pada Google Adsense ke tuan?

    BalasPadam