Home » , » Maggi Milo?

Maggi Milo?

Makanan pelik saya jumpa kat internet - maggi milo. Aduh ada gak makanan cam nih, tak pernah lagi try maggi milo nih. Dalam maggi letak milo. Ermm.. menarik gak kan kalau nak try. Order kedai mamak pun boleh nih.

Saya pasti ramai yang belum cuba lagih nih, ada orang pernah buat. Tak percaya tengok gambar kat bawah tuh. Macam-macam dah  jadi kat Malaysia nih. Macam-macam jenis makanan timbul hasil dari idea yang cemerlang - syabas.

Kalau banyak masa, boleh je cuba pelbagai jenis resepi, letak nama. Kalau meletup... jual le kan. Cam tu ler kot usahawan makanan buat bisnes.

maggi milo
Try le, best nih.


Pelbagai jenis makanan dengan gambar sekali

Jalan-jalan online, terjumpa le makanan dan pelik-pelik ni. Nak kata eksotik pasti lah bukan tetapi idea simple jer dan terasa macam.. boleh jugak kan.

Kalau korang nak tengok lagi spesis makanan macam maggi milo nih, silakanlah. Saya kongsi link tuh untuk korang menikmati gambar yang warna warni tuh.

Mesti korang pun nak try gak kan?



Terima kasih kerana membaca Maggi Milo?. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



10 Komen:

  1. Ini bukan makanan pelik. ini tak senonoh punya kerja. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. menu org bujang ni kot...

      Padam
  2. dah lama tak makan woo.

    last masa kat universiti dulu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. pernah ek? saya tak pernah terfikir nak buat cam nih.

      Padam
  3. Sedap maggi milo ni. Biasa geng asrama biasa buat maggis milo ni ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tringat masa skolah asrama dulu, masak maggi dalam baldi baq hang

      Padam
  4. boleh kena sakit perut ni makanan jenis macam ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. belum cuba lagih nih, mungkin boleh ken anih...

      Padam
  5. Balasan
    1. lain macam nih kan, tak payah minum air dah nih.

      Padam