Tablet murah ada wifi dan camera

Tadi saya jalan-jalan kat Lazada #MycyberSALE terserenpak dengan tablet yang murah ni siap ada kamera dan boleh wifi lagi. Memang dah ada dalam hati nak cari tablet murah untuk kanak-kanak buat main game nih, biar kasak skit, rosak pun takpe le kan sebab harga murah jer.

Di sebabkan Lazada tengah sale sampai 1 Oktober nih, harga tablet murah nih kurang 60% dari asal iaitu rm99 sahaja untuk tablet murah kanak-kanak nak main game.

Ada berani? Daripada korang bagi anak korang main smartphone korang yang mahal tuh, baik le beli satu tablet murah bajet nih untuk dia main, budak-budak mana le kira sangat brand-brand ni kan janji dapat bentuk seperti tablet.
Tablet murah ada wifi dan camera
Tablet murah jer

Tablet murah rm99 je...


Agak-agak berbaloi ke tak? Boleh le kan. Tablet ni  hardware tak kisah sangat, software tuh penting. Nama penuh tablet murah ni ialah :

Android Tablet 8GB Dual Core with Camera, Wifi


Nampak tuh, guna android lagih. Kamera pun ada dan juga boleh wifi untuk download game. Lepak kedai mamak kan budak-budak suka main games.

Nak try usha? Boleh jer terus ke:


Dekat search tuh, korang copy paste " android tablet 8GB Dual Core with Camera, Wifi " mesti jumpa cari lah.

3-4 hari kan lazada akan hantar tabler murah ni kat alamat korang.

Selamat main games.


Terima kasih kerana membaca Tablet murah ada wifi dan camera. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



4 Komen:

  1. Ohhh banyak murah nih...leh la bagi hadiah kat anak sorang satu..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. sorang satu supaya tak berebut bro.

      Padam
  2. dem heji.

    itu memang murah gila.

    BalasPadam
    Balasan
    1. bdk2 lasak2 sesuai nih bro, cuma saya gusar tentang bateri, tahan ke tak nih.

      Padam