Cara daftar affiliate lazada

Cara daftar affiliate lazada. Dengan lazada pun boleh buat duit tau. Caranya kita kena daftar dulu untuk join affiliate lazada. Setiap sale daripada link affiliate kita, akan di berikan komisen kepada kita. Lagipun produk di lazada ni macam-macam ada. Setiap hari pun kita boleh buat promosi produk yang berlainan.

Di lazada ada dua akaun – satu untuk affiliate dan satu lagi untuk pelanggan lazada. Dua akaun yang berbeza dan kali nih saya nak kongsikan cara daftar affiliate lazada untuk buat duit dengan affiliate lazada.

Cara senang daftar dengan affiliate lazada


Nak daftar dan join affiliate lazada ni senang jer, korang pergi ke daftar affiliate lazada dan  isikan maklumat lanjut di tempat kosong.

Macam korang daftar lain-lain affiliate gak ler, tapi lazada lagi senang kot sebab tak perlu nak hantar copy ic ke apa ker cam ashadee.

Dah daftar, godek-godek dalam akaun lazada tuh, cara nak promosi dan ambik link produk untuk promosi. Yang ni penting ahhh sebab kalau link salah, mana le nak dapat komisen kan.

cara daftar affiliate lazada
Rupenya free jer nak jadi ejen lazada nih... ermm.

Perlu hati-hati dengan link affiliatte lazada nih. Kekadang lazada ada buat sale bersempena apa-apa peristiwa, jadi korang kena alert skit dengan sale terbaru di mana banner baru juga di sediakan.

Untuk dapat laporan secara terperinci bagaimana saya buat duit dengan lazada, korang boleh dapatkan dengan mengisi alamat email di bawah:


[+] Tips Buat Duit Dengan Lazada.


Kalau dah daftar, korang boleh mulakan promosi produk lazada ni. Macam mana cara promosi berkesan, korang boleh baca di tip buat sale dengan lazada. Banyak info dan pengalaman kat situh siap dengan bukti pendapatan lagih.

Ikut je apa yang di kongsikan, Insya Allah dapat le tuh sale dan komisen dari lazada. Best ooo duit free jer nih, takde kos pun nak daftar sebagai affiliate – percuma sahaja.

Dan jangan lupa, cara senang nak ambil link affiliate lazada. Memang senang dan tak memeningkan kepala. Saya dah dapat sale guna link affiliate cam nih, korang pun mesti boleh lah.

Kalau ada kekeliruan apa-apa, sila tulis kat komen, nanti saya balas.


Terima kasih kerana membaca Cara daftar affiliate lazada. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



12 Komen:

  1. Terima kasih tuan di atas penerangan yang cukup lengkap dan mudah difahami mengenai affliate Lazada ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama-sama tuan atas pujian mengunung nih.

      Padam
  2. aku dah daftar dah..sekarang dengan duk cari idea lagi nak bagi masyukkk..hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. terbaik, saya nak dengar nanti masyuk, buat satu entri yo.

      Padam
  3. Column company tu nak letak apa kalau kita ni blogger biasa je?
    ....follow saya balik tuan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. letak nama ngarut pun boleh tuan, lepas isi nanti team lazada, akan email sama ada approve ke tidak.

      Padam
  4. Balasan
    1. elok le tuh, sama2 kaya ha2

      Padam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. ade care ke utk promote ke facebook

    BalasPadam