Cara senang ambil link affiliate Lazada

Buat duit dengan affiliate lazada. Memang ramai dah join affiliate lazada ni kan, dah ramai juga yang boleh buat duit dengan lazada. Tetapi yang malangnya masih ramai juga tak dapat duit lagi daripada affiliate lazada nih. Salah satu sebabnya ialah tak tahu nak ambil link affiliate lazada untuk promosi produk.

Kalau salah ambil link,  dan kalau ada sale, tentulah pihak lazada tak boleh detect sale tuh daripada affiliate korang, jadi link affiliate lazada ni sangat penting.

Jangan penat-penat jer buat review tetapi link affiliate salah, kesian. Takde sale dengan review produk tersebut tak apa tetapi kalau ada sale? Dan review tersebut penuh dengan seo? Pasti ada satu atau dua sale kan. Rugi tau.

Biasanya kalau review produk tuh dapat satu sale, akan menyusul sale ke dua dan seterusnya. 

Percayalah, macam nih lah para blogger buat duit dengan affiliate lazada.

Cara senang ambil link affiliate Lazada


Jadi, macam mana cara nak ambil link  produk lazada nih? Susah dan memeningkan, kalau bukan blogger tegar, memag fed up. Kenapalah lazada buat macam tuh. Kalau setiap produk di letakkan link affiliate masing-masing di bawah produk tersebut kan senang. Nak promosi pun bermotivasi kan.

[+] Tips Buat Duit Dengan Lazada.

Jadi macam mana nak elakkan benda nih. Ini saya nak bagitahu cara saya. Agak klasik tetapi berguna sebab saya pernah dapat sale daripada cara ambil link affiliate lazada cara nih.

Berkongsi pengalaman dengan gambarajah lagi senang nak faham kan. Jom layan cara senang ambil link affiliate lazada. Saya rasa ramai gak blogger guna cara nih.

cara senang ambil link affiliatte lazada
Akaun affiliatte lazada
Log in ke akaun affiliatte lazada dan klik "OFFERS" > Browse / Search.

buat duit affiliate lazada
Cara cari produk di Malaysia
Dalam ruang " Advanced Search ", taip " my ".

cara promosi affiliatte lazada
Butang refresh ada kat hujung sebelah kanan.
Refresh page dalam akaun affiliatte lazada.

pendapatan income komisen lazada
Pilih yang mana korang nak promote
Nanti keluar banyak kategori produk, korang pilih yang mana korang nak promote dan klik.

link affiliate lazada
Copy paste link affiliatte lazada ni dalam review korang

Jangan lupa ...


Selepas letak link umum ni dalam review produk korang, jangan lupa beritahu visitor supaya kat ruang search, taip nama produk yang di cari tersebut. Nahhh… mereka dah cari ikut link affiliate korang dan kalau ada belian, korang akan dapat sale lah.

Kalau nak dapat tip buat duit dengan lazada, boleh baca entry yang lepas nih.


Harap korang gembira dengan entri nih. Kalau berguna sila kongsikan dengan rakan-rakan. Copy paste boleh tetapi bagi le kredit skit ha3.

Oh ya, kalau belum join lagi affiliate lazada nih, boleh join secara percuma kat:

---> buat duit dengan affiliate lazada Malaysia 2014.


Terima kasih kerana membaca Cara senang ambil link affiliate Lazada. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



14 Komen:

  1. Terima kasih diatas perkongsian..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. jemaah kita bro, sama-sama cari duit

      Padam
  2. Balasan
    1. try ler, boleh duit tuh..

      Padam
  3. tak susah sebenarnya kalau tahu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. dalam makna nya nih

      Padam
  4. Balasan
    1. tip klasik nih bro...

      Padam
  5. Tq for the info..da lma cri mcm mne nk amik link tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. itu cara yg simple... boleh ikut tu, tq masuk sini

      Padam
  6. dah 2 bulan join baru jumpa segala jenis tips dlm blog ni. selama 2 bulan ni saya buat try n error jer. bulan pertama tgk takder sale, rupanya tak tahu kena tgk kat conversion report..hahahahahaha. lepas dah tahu, terus senyum lebar dan akan terus buat tanpa stop. btw saya amik banner dekat "ad groups", so nanti banner saya tu dia akan bertukar-tukar sendiri dlm blog, tak payah nak tukar atau update. data feed jer sampai sekarang tak reti nak guna. dah 100 kali baca tak faham-faham gak

    BalasPadam
    Balasan
    1. guna banner yg boleh tukar2 sendiri - hebat. Data feed cam susah sikit le, saya pun pening nak guna stail data feed tuh. Tq atas perkongsian.

      Padam
  7. Adoiii stress nye,,sy dah copy paste kt status fb,tp cuma keluar tracking link tu je semata2..huhu,.tlg sy!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe, cuba ambil link yg lain/promo yg lain.

      Padam