Komisen Lazada MyCyberSALE!

Ada banyak cara buat duit online ni kan. Korang pun tahu kan cuma belum cuba lagih. Mungkin ada yang cuba pelbagai cara. Ada yang berjaya dab ada yang tidak berjaya buat duit part time online. Sabar ler, nak cari duit ikut internet nih kena sabar sebab belum jumpa caranya lagih yang sesuai dengan korang.

Dalam entri ni saya nak dedahkan, saya nak bongkar sikit salah satu cara yang agak baru bagi saya untuk buat duit online nih iaitu buat duit dengan lazada! Iya lazada, betul lah tuh, tempat beli barang-barang tuh terutamanya barang elektronik dan smartphone/tablet.

Buat duit dengan Lazada


Boleh ke buat duit dengan lazada nih? Siapa yang pernah dapat duit dari lazada. Saya pun belum terjumpa dalam blog-blog yang boleh dapat banyak duit dari lazada ni. Sebab komisen dia bagi tak banyak, tak macam jual ebook boleh pergi sampai 50% daripada harga ebook.

[+] Tips Buat Duit Dengan Lazada.

komisen lazada
Komisen buat duit dengan Lazada. Join percuma jer.

Dengan produk lazada ni, komisen 6% - 9% kalau tak silap ler, bergantung kepada jenis barang. Kalau gajet macam smartphone dan aksesori tuh, 6% jer ler. Oklah tuh kan sebab produk-produk cam tuh banyak permintaannya kat pasaran.

Cara nak dapat komisen Lazada


Sekarang ni pulak ada #MyCyberSALE kat lazada, lagi lah meriah. Saya pun terkejut dengan jumlah sale yang masuk. Tak pernah dapat sale sesenang nih.

#Mycybersale nih habis hari nih.. sempat lagi kalau korang nak join dan promosi hingga malam nih.

Korang boleh start daftar dengan lazada dulu untuk dapat komisen

---- > daftar percuma lazada

Lepas daftar korang boleh leh cari mana-mana produk lazada yang korang rasa nak beli ( biasanya orang lain pun nak beli benda yang sama ) dan start promote lah. Kat mana pun boleh - blog dan media sosial. Kalau nak baca pengalaman saya dengan lazada, boleh baca tip buat duit dengan lazada.

Bila-bila pun korang boleh promote tetapi untuk #MyCyberSALE nih, sale senang nak dapat. Sebab katanya harga murah. Jadi hingga tengah malam-malan, boleh berusaha segigihnya untuk dapat komisen lazada.

Selamat berusaha.


Terima kasih kerana membaca Komisen Lazada MyCyberSALE!. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



15 Komen:

  1. tahniah.

    banyak tu.

    lepas ni..mesti leh dapat lagi banyak nih.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq bro, musim2 sale nih, promosi kena lebih gigih.

      Padam
  2. terbaik bro..baru mula dah masyuk

    BalasPadam
    Balasan
    1. terbaik... tapi komisen ciput bro.. ha2.. tak mcm ebook ni bro.

      Padam
  3. Yes saya tak sempat promote hhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. tunggu sale akan datang bro... tak ke mana tuh

      Padam
  4. tak rugi kalau kita mencuba sebab kalau mengena ia satu perkara yang menyeronokkan

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tuh suri, ciba sampai berjaya..

      Padam
  5. Jeles wehhhhhhh... Bak sikit..haha..tahniah yer..

    BalasPadam
    Balasan
    1. gigih mempromosi bro, income ciput jer tapi bagi motivasi lebih nim.

      Padam
  6. xdpt lagi nampaknya komisen dari Lazada...ayat gua tak cukup power ni..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. guna ayat ngurat bro, mesti sangkut.

      Padam
  7. affiliate dengan lazada ni kena ade syarikat ke?
    then dia bayar dalam bank macam maybank atau macam mana yer?

    BalasPadam
    Balasan
    1. affiliate Lazada ni tak perlu syarikat. Tapi kalau partner dgn Lazada tu, setahu saya kena ada syarikat.

      utk affiliate Lazada tu, bayar masuk bank.

      Padam
  8. Memang kena ada website ke kalau nak join affiliate Lazada?

    BalasPadam