Home » , , , » Orang kita ni kreatif sungguh

Orang kita ni kreatif sungguh

Orang kita ni kreatif, setuju ke tak? Setuju kan kalau korang tengok gambar-gambar kat bawah nih, nampak kreatif kan diorang. Korang pun boleh gak jadi macam diorang nih, tapi kena ada samsung galaxy note 4 ler.

Apa kaitannya kreatif dengan galaxy  nih? Korang semak dan baca sendiri ler kalau nak faham. Saya pun tak berapa paham sebenarnya ho3.

Sebab saya guna Asus Zen fone 5 jer, murah dan tahan lasak serta anggun. Tapi kalau nak lebih kreatif dan nampak kreatif, kena usha galaxy 4.

Samsung Galaxy Note 4


Apa kaitannya gambar-gambar cantik  kat bawah dengan Samsung Galaxy Note 4 ni? Mesti ada kan note baru ni cam pentingkan bab-bab gambar cantik-cantik nih seperti di bawah:




Kreatif sungguh rakyat Malaysia yang boleh hasilkan karya-karya macam nih, takkan diorang guna samsung galaxy note 4 jer untuk hasilkan produk macam ni. Saya memang tak percaya ni... konfius ni kenapa says kaitan gambar-gambar ni dengan samxung note 4... adeh.





Terima kasih kerana membaca Orang kita ni kreatif sungguh. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



6 Komen:

  1. Sangat kreatif ngan lukisan macam tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. org kreatif ni biasa menulis tgn kiri kan bro.

      Padam
  2. Balasan
    1. kreatif, boleh buat duit nih kalau di gunakan di tempat yang betul.

      Padam
  3. orang kreatif selalu dikaitkan dengan penggunaan otak kiri, tapi tak tau la betul ke tak

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada gak terbaca macam tuh tapi kurang pasti la sebab benda ni kat dalam2 badan.

      Padam