Payment Lazada yang lambat approve

Buat duit dengan lazada Malaysia. Lazada seperti yang korang tahu satu portal beli belah online yang famous kat Malaysia. Macam-macam barang ada terutamanya gajet dan smartphone, pakaian dan perlatan rumah.

Selain daripada bel belah kat lazada, kita jugak boleh buat duit secara online dengan lazada tanpa kos. Tanpa kos? Biar betul nih. Iya sebab lazada jugak program affiliate yang boleh di sertai oleh sesiapa sahaja yang berminat.

Nak try tak join affiliate lazada nih? Silakan tetapi belum ramai l agi yang dah dapat payment dari lazada nih sebab ni benda ni baru jugak ler dan komisen yang di beri pun ciput sahaja tak seperti produk ebook affiliate ashadee di mana komisen mencecah 50%.

Kelemahan buat duit dengan affiliate lazada


Kelemahan buat duit dengan lazada nih pada pendapat saya sahaja, orang lain mungkin ok kot. Bagi saya, affiliate lazada ni lambat bayar. Ade la proses-proses yang kena tunggu dulu sebelum terima bayaran komisen lazada nih.

buat duit affilite lazada
Dah nak dekat 2 bulan ni.
Sistem pembayaran affiliate lazada ni pun saya tak pasti, malas nak baca le ni. Mungkin dah di terangkan cara pembayaran komisen di kira macam mana.

Masih sabar menanti komisen lazada nih walaupun terdetik di hati berkata ' lambat pulak affiliate lazada buat bayaran'.

Jadi tip untuk hari ini ( tetiba ada tips pulak nih ) ialah nak buat duit dengan apa-apa affiliate online nih kena lah bersabar. Jangan gelojoh seperti sesetengah orang yang baru kahwin tuh.

Tunggu masanya dan stay fokus. jangan hilang fokus nanti apa-apa pun tak dapat. Kalau kita dah sertai sesuatu affiliate, buat sehingga berjaya, paling kurang hingga dapat payment pertama sebelum nak cuba affiliate yang lain plak.

Selain daripada buat duit dengan lazada Malaysia, korang boleh gak join affiliate-affiliate yang popular di Malaysia.

Selamat mencuba dan fokus dalam affilite. Oh ya, kalau nak try buat duit dengan lazada, sila lah daftar percuma.



Terima kasih kerana membaca Payment Lazada yang lambat approve. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



6 Komen:

  1. penantian satu perkara yang boring

    BalasPadam
    Balasan
    1. tengah sabar gak nih, ingat nak makan ikan 3 raser dgn duit lazada ni.

      Padam
  2. bertabahlah bro..mungkin akan approve semuanya nanti..kalau xjalan jugak pergi gegar pintu ofis la bro..hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. dapat email dari lazada hari nih, akaun detail tak isi lagi. Macam dah dekat nak masuk tuh -_-

      Padam
  3. ada join juga benda ni tapi masih tak dapat lagi income melalui ini. ambil masa kot. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. usaha tangga kejayaan.

      Padam