Home » » Cara guna kupon lazada

Cara guna kupon lazada

Beli belah kat lazada ni kan best jugak yer. Bukan apa macam-macam barang ada kat lazada nih, boleh semak dengan serta merta. Tak perlu kat keluar rumah, semak online jer. Nak bandingkan harga pun boleh kan.

Kadang-kadang lazada nih ada bagi kupon diskaun. Sekali sekala je kalau korang perhatikan. Nanti korang tunggu 12.12.2014 ni, ada diskaun gempak dari lazada seperti kupon diskaun lazada pada 11.11.2014 yang lepas, memang gempak.

Korang dah boleh start aim mana-mana barang yang korang nak, tunggu 12.12.14 nih. korang boleh beli guna kupon penjimatan yang akan di berikan.

Cara guna kupon jimat lazada


Senang saja nak guna kupon penjimatan lazada nih. Setelah korang pilih barang apa yang korang nak, korang klik nak ikut arahan yang di berikan sehinggalah korang akan sampai ke page seperti di bawah:


cara guna kupon lazada
Cara guna kupon lazada

Nampak sebelah kanan korang tuh tempat untuk isi kod kupon. Isi jer jika korang dapat kod kupon lazada tersebut ( korang kena alert pasal kupon lazada nih ).

Tak semena-mena korang dah jimat rm25 ( untuk kes saya ni ler ). Kan menarik tuh kalau ada kupon lazada nih.

lazada lambat hantar barang
Bila la mau sampai ni.
Tetapi pengalaman beli kat Lazada ni kadang-kadang menghampakan saya. Cer tengok notis kat atas tuh. Saya order Hitachi (HGST) Tuoro Mobile 1TB Portable Hard Drive sejak dari 11.11.2014 lagi, belum sampai-sampai.

[+] Tips Buat Duit Dengan Lazada.

Saja je nak tengok seterror mana lazada benda-benda nih. Nak tengok lagi berapa lama lazada nak hantar barang-barang kalau beli guna kupon penjimatan lazada nih, dah macam double standard je saya rasa.

Sabo je ler...



Terima kasih kerana membaca Cara guna kupon lazada. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



4 Komen:

  1. nak try check la akaun lazada aku ada kupon ke tak

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh beli brg tuan, tunggu dapat kupon.

      Padam
  2. kalau brg kat lazada tulis "import" yg tu confirm lambat giler sampai, dah lebih 14 hari pun dah ni. Petang tadi si Felicity dari lazada ada call tanya ada masalah atau kemusykilan apa-apa, dia suh stand by sale 12.12 nih. er, patut mintak dia up lagi komisyen, mcm sikit sgt 10%

    BalasPadam
    Balasan
    1. fuh.. saya pun tgh stanby 12.12 nih, harap-harap ada sikit sale.

      Padam