Home » , » Hadiah saguhati contest SEO iLancee

Hadiah saguhati contest SEO iLancee

Buat duit dengan join contest. Seorang blogger dan owner ilancee telah menganjurkan satu contest SEO pada bulan lepas. Dalam contest ni hanya kategori SEO sahaja yang di ambil kira, maknanya blog siapa yang ada paling atas dalam enjin carian google dengan  keyword tertentu, dia lah pemenang contest SEO ni.

Nampak tak, kalau korang rajin, korang pun boleh menang juga ler tetapi entri seo kena le power. Belajar lah dari mereka yang power dan follow lah mereka yang menang kerana mereka telah membuktikan keupayaan seo mereka dengan memenangi contest seo seperti ni.

Senarai pemenang penuh korang boleh semak kat blog ahmad faiz - owner ilancee.

Hadiah saguhati no. 9


Saya pun berkesempatan gak dapat duit sikit dari contest seo ni, tak banyak ler, rm10 jer sebagai hadiah saguhati kan. Boleh le sebagai pembakar semangat nak menulis dan berkongsi kat blog.

Ramai gak yang join, 3 hadiah utama dan 10 hadiah saguhati untuk di menangi dalam contest seo akhir tahun 2014 nih. Harap-harap para pemenang contest seo ni akan berkongsi tips seo di blog masing-masing.

pemenang contest seo ilancee
No. 9 pun jadi lah.
Kalau korang perhatikan, orang-orang yang sama sahaja yang  menang contest seo nih. Susah nak tewaskan mereka ni tanpa ilmu seo yang sedikit. Jadi kena belajar lagi pasal seo nih.

Selain kitab seo merah jambu, korang boleh jugak cuba  usha-usha teknik-teknik seo lain. SEO ni tanpa penghujung, sentiasa kena belajar - saya pun.


Tahniah juga kepada penganjur yang menganjur contest seo ni. Salah satu cara untuk memasarkan produk beliau - tahniah.

Orang lain camne plak, bile  nak buat contest seo jugak? Modal tak banyak kot tetapi korang boleh dapat backlink dari blog-blog yang ada PR tinggi danblog yang ada seo  hebat. Camne? Berbaloi tak kalau buat contest SEO?


Terima kasih kerana membaca Hadiah saguhati contest SEO iLancee. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



5 Komen:

  1. tahniah bro...ada lagi contest nie mana ada rezeki bro pula

    BalasPadam
    Balasan
    1. bro semakin bab2 seo nih, ada tips tersembunyi tak bro?

      Padam
    2. xde tips yang tersembunyi bro..buat apa yang sudah otai-otai buat je...kena pergi bertapa dekat blog HH

      Padam
  2. Tahniah! Hebat SEO tuan, bukan mudah nak berada dimuka hadapan
    Ter'miss' pulok nak sertai contest ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. sib baik tuan termiss, kalau tak turun satu lagi anak tangga ni ha3

      Padam