Payment Pertama Lazada - terasa cool le buat duit dengan lazada ni

Jom buat duit dengan Lazada. Seperti yang korang tahu, Lazada adalah store online yang besar di Malaysia yang menjual pelbagai jenis barang terutamanya gajet dan smartphone. Banyak transaksi di Lazada setiap hari di mana pelanggan bayar kepada Lazada untuk buat belian.

Tetapi, tahukah korang, kita juga boleh buat duit dengan Lazada secara percuma, iya percuma sahaja tanpa bayar apa-apa yuran pun. Dan saya dah buktikan bahawa saya telah dapat payment pertama dari Lazada dan payment kedua bakal menyusul tidak lama lagih.

Invioce komisen Lazada telah keluar pada 10.12.2014 yang lepas di dalam akaun affiliate Lazada. Boleh semak akaun korang juga jika korang ada buat sale dari affiliate Lazada nih.

Payment pertama Lazada


Saya tertunggu-tunggu payment pertama dari Lazada nih, maklum le yang pertama mestile ternanti-nanti kan. Bila ada yang pertama, ader le tuh yang kedua pulak kan.

komisen lazada
Invoice dalam akaun Lazada

payment pertama lazada
Payment Pertama Dari Lazada

Macam mana caranya nak dapat payment dari Lazada nih? Joinlah affiliate Lazada secara percuma.

Setelah join affiliate lazada tuh, korang bacalah tip-tip perkongsian bagaimana nak buat duit dengan affiliate lazada nih - cara ni yang saya gunakan hingga sekarang. Tak banyak kerja pun kena buat tetapi buat yang berbaloi sahaja. Saya kalau tak berbaloi, saya malas nak buat.

p/s: Saya tengah sediakan laporan lengkap buat duit dengan Lazada ni hasil daripada pengalaman saya sendiri. kalau korang minat  ataupun takut terlepas laporan ni, korang boleh bagi email dan nama kat saya dengan isi borang Lazada ni.

[+] Tips Buat Duit Dengan Lazada.




Terima kasih kerana membaca Payment Pertama Lazada - terasa cool le buat duit dengan lazada ni. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



9 Komen:

  1. tahniah bro...nanti belanaj gua sikit k..hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. aikk bro, tak kena banjir ker?

      Padam
  2. Wah! Lumayan juga tu! Semoga terus murah rezeki!

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih Bin Muhammad, semuag succes dgn contest shaklee -_-

      Padam
  3. Alhamdulillah, saya pun dah mula dpt hasil dari affiliates Lazada ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah Tuan, harap lama2 makin banyak tuh. Year end sale ni ada chance nak dapat sale lagi.

      Padam
  4. tahniah bro!

    ambe baru just register. slow2 utk affilite lazada ni..thanks bro kasi up motivasi

    BalasPadam
    Balasan
    1. rpm kena sentiasa tinggi, baru boleh gerak laju.

      Padam
  5. Dah Daftar Tapi Masih Tidak Faham....Boleh Tolong Ajarkan...0139888115

    BalasPadam