Home » , » Post Berkaitan nRelate tutup!

Post Berkaitan nRelate tutup!

Widget post berkaitan. Mesti korang ada guna widget ' post berkaitan ' atau ' related post ' kat blog kan. sama ada korang sendiri yang set kan atau pun memang dah set dalam template blog korang. Biasanya post berkaitan ni akan di set ikut kategori. Contohnya, jika korang ada kategori ' buat duit online ' dan korang update satu post mengenai kategori ni jugak, maka 'post berkaitan' yang akan keluar adalah post dalam kategori ni jugak la.

Terdapat baca cara nak masukkan widget 'post berkaitan' ni dan yang paling popular mengenai widget post berkaitan ni ialah linkwithin dan sekali sekala saya tengok ada jugak yang guna nrelate.

Paling senang nak set guna linkwithin la. Kalau guna nrelate, tak susah mana pun dan juga kita boleh buat duit sekali dengan nrelate ni. Iya betul, sebab dalam ' post berkaitan ' tu kita boleh set kan keluar iklan sekali sama ada secara random atau tidak.

nRelate menamatkkan khidmatkannya


Satu berita buruk nih di mana nrelate akan menamatkan khidmatnya yang percuma hujung tahun nih. Mana-mana yang ada income dalam akaun nrelate akan di bayar seperti biasa - jangan bimbang yo.

widget post berkaitan blogspot
Notis bersara nrelate

Kenalah letak widget 'post berkaitan' yang lain. nrelate ni percuma sahaja servisnya, itu yang best. Lagipun dalam nrelate ni kita boleh pilih pelbagai jenis cara widget ' post berkaitan ' nak keluar seperti:


  • text sahaja
  • tajuk dan imej
  • takde iklan atau ada iklan ( buat duit le nih )
  • keluar seperti linkwithin
  • saiz imej boleh ubah-ubah
... macam-macam lagi lah.

Pendek kata best gak guna widget nrelate nih.

related post widget
Antara stail post berkaitan yang boleh pilih di nrelate

Jadi, jika korang ada guna khidmat nrelate nih, korang mesti dapat notis kan dan carilah widget yang lain sebelum hujung tahun nih. Kepada yang tak tahu guna apa dan dah ada dalam template korang tuh, tak yang le buat apa-apa. Ni sebagai info jer.

Oh ya, korang dah verified akaun blog kat yahoo / bing tak?

Nak pegi sembahyang Jumaat plak. As-salam.


Terima kasih kerana membaca Post Berkaitan nRelate tutup!. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



4 Komen:

  1. nasib baik aku tak pakai benda alah nie

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak install senang jer, nak buang pun senang

      Padam
  2. Thanks... kena check email lah lagu ni...
    Saya memang guna nrelate, huhu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kena tu tuan, cari widget yg sesuai plak.

      Padam