Home » , , » Masuk Senarai Top Performers Ashadee Minggu Ni.

Masuk Senarai Top Performers Ashadee Minggu Ni.

Buat duit affiliate ashadee. Fuh makin best nampak gayanya main dengan affiliate ni. Untuk pengetahuan semua, affiliate bukan macam MLM tu yer. Ramai gak yang tanya dan takut bila dengar affiliate ni, ramai yang ingat macam suruh masuk MLM jer.

Ok, meh sini nak icter sikit la. Affiliate yang selalu saya update tuh ialah kita join satu program secara online dan percuma jer, lepas tuh kita promote produk yang ada dalam sistem affiliate tuh. Jika ada sale, dapat le komisen antara 30-50% bergantung kepada produk apa le.

Kat ashadee.com ni, produk dah tentulah ebook atau produk informasi dan panduan cam tu lah. Kena lebih gigih belajar cara mempromosi secara online ni.

Masuk Senarai Top Performers Ashadee Minggu Ni.


Ini dah bagai bagi motivasi kat saya untuk lebih usaha gigih lagih untuk berkecimpung dalam mempromosikan produk affiliate nih. Tengok tuh pic kat bawah, 2-3 hari lepas untuk minggu ni, tangga ke 8 ter. Sikit lagi nak jejak sama dengan En. Titan baq hang.




Makin menarik untuk permulaan tahun 2015 nih. Carta ni cepat je tukar-tukar. Nampaknya makin gigih usaha mereka. Yang ada tanda "New" no. 3 tuh, hebat tuh, camne le depa  buat nih.

Bagi saya, yidak lain dan tidak bukan, ikut je panduan dalam kitab seo untuk mempromosi affiliate ni. Insya Allah korang tak akan sesat dan kalau ada rezeki boleh masuk carta top affiliate macam mereka yang berjaya.



Terima kasih kerana membaca Masuk Senarai Top Performers Ashadee Minggu Ni.. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



12 Komen:

  1. hebat bos..terbaik la..semoga terus maju

    BalasPadam
    Balasan
    1. kena pecut skit tahun ni, nanti ketinggalan.

      Padam
  2. Memang memotivasikan bila muka kita terpampang dalam senarai top affiliate :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tuan, rasa cam kreadibiliti dalam blogginh tuh up skit.

      Padam
  3. aik bro, saya pun ada ker, myrujukan tuh, hehehheheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. bro lagi hebat, salute bro, minta satu entry buat duat dgn affiliate kat myrujukan bro.

      Padam
  4. inilah namanya happy family.

    haha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. bila lah boleh seganding dgn titan ni.

      Padam
  5. Huhu..terbaiklah bro..semoga terus berjaya dan menempa nama dalam program Affiliates ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama2 bro, berkat doa bro nih, semuga jadi lebih masyuk.

      Padam
  6. Balasan
    1. biasa2 jer ni, sekajap je dlm ranking tuh, kena usaha lebih lagi nih.

      Padam