Home » , » Cara Buat Duit Dengan Lazada 2015 + Sale March 2015

Cara Buat Duit Dengan Lazada 2015 + Sale March 2015

Cara Buat Duit Dengan Lazada 2015. Terdapat pelbagai cara untuk buat duit secara online dan salah satunya ialah buat duit dengan Lazada. Sebelum ni saya dah bincangkan cara buat duit dengan adsense dan 8share dan kali ni saya nak kongsi kan pula lah sedikit komisen ataupun sale ( sebab belum masuk akaun lagi tentang cara betul buat duit dengan Lazada.

Kenapa nak buat duit dengan Lazada? Kenapa tidak kan. Lazada mengandungi pelbagai jenis barangan yang sememangnya di beli dan di cari oleh pelbagai jenis orang dari suri rumah dan juga oeminat gajet. Maka Lazada merupakan satu lubuk tidak berkeputusan untuk di gunakan sebagai platform buat duit secara online di Malaysia.

Sale terbaru Lazada


Kat bawah ni saya copy sikit sale dari akaun Lazada saya untuk mengujakan lagi korang semua. Kalau tak teruja pun takper ler, ambillah sebagai pengajaran bahawa ada cara untuk bat duit secara online ni sama ada dari rumah ataupun office.

komisen buat duit online lazada
Sale produk affiliate Lazada
Dah banyak tip buat duit dengan Lazada yang saya kongsikan dan saya telah membuatnya dalam bentuk pdf supaya senang nak download dan juga satu tip power untuk buat duit dengan Lazada yang saya tidak pernah kongsikan di dalam entry blog ini. Tip ni memang power.

Jika korang berhajat nak kan koleksi tip ni, korang boleh tinggalkan email korang di

[+] Tips Buat Duit Dengan Lazada.






Terima kasih kerana membaca Cara Buat Duit Dengan Lazada 2015 + Sale March 2015. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



12 Komen:

  1. sifu lazada..kencang masyuk bro

    BalasPadam
    Balasan
    1. eh malu lah saya hi3. Pakar seo terr.

      Padam
  2. Tahniah. Saya respek orang yang boleh buat duit dengan lazada ni. Payment atas tu fresh lagi. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. fresh lagi tu tuan, mungkin komisen yang ni akan di kumpulkan dalam next invoice. Tuan dah try ke buat duit dengan lazada?

      Padam
  3. fuhh..

    tahniah sebab dapat lagi. hoho..

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih tuan Titan.

      Padam
  4. bilalah agaknya lazada nak buat payment? dah 3 bulan sangkut. Ker sebab USD tgh naik, diaorg hold. nak sharing kat blog pun rasa tak besh selagi payment tak clear dlm acc .

    BalasPadam
    Balasan
    1. payment saya satu hari selepas invoice keluar? Dah ada invoice tak dalam akaun Lazada?
      http://www.encikarman.com/2015/03/panduan-buat-duit-lazada-payment-komisen-kedua.html

      Padam
  5. Macamni caranya. Target produk + target market kena betul lah kan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. terbaik tuam Adam Roslan.

      Padam
  6. Tak sangka lazada pun buat sistem macam nie. Sambil2 blogging tue dapat duit best juga tue.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kena try ni cik, jgn ragu2.

      Padam