Home » , » Komisen lagi dari ashadee dan tips affiliate

Komisen lagi dari ashadee dan tips affiliate

Buat duit online tanpa modal. Yang ni memang betul-betul tanpa modal ni, cuma nak kena susun strategi untuk memikat pembeli panduan atau ebook sahaja.

Buat duit dengan affiliate ni, kalau sekali dah dapat, akan berkali-kali dapat sebab tekniknya dah betul. Sebab tu kalau korang baca blog-blog yang main dengan affiliate tegar nih, mereka akan berkali-kali dapat duit dari affiliate.

Tetapi susah oo nak jumpa teknik yang sesuai dengan korang dan juga saya. Saya dah cuba macam-macam dan akhirnya ( sejak tahun lepas rasanya ) pendapatan daripada make money online ni nampak kecerahannya dan boleh di fokuskan. Minat pun kena ada  le kalau tidak akan rebah di pinggir kali.

Pendapatan ke tut affiliate ashadee


Aku pu n dah lupa pendapatan ke berapa daripada ebook ni. Ebook ni memang bagi tuah kat aku ler sebab sentiasa bagi sale dan aku dapat le sedikit komisen. Buat bayar domain tuh boleh la, tapi kalau nak kaya jauh sekali dong.



tip buat duit jual ebook
Komisen affiliate ashadee bulan awal March 2015
Aku dah banyakdah curahkan ilmu kat blog ni tentang cara-cara nak dapat komisen daripada affilite nih. Affiliate ni bukan MLM tau, lain totally lain degan cara MLM. MLM tu orang atas bertambah kaya.

Affiliate ashadee nih, kalau ko dapat sale, ko akan dapat komisen. Takde orang atas-atas nih. Maka kena lah rajin buat kerja untuk dapatkan sale.

Korang carilah kat ruang search tuh tip buat duit secara online, pasti korang akan jumpa apa yang telah saya kongsikan. Kalau korang malas snagat, korang boleh baca saya ada kongsikan sikit tip pemasaran affiliate kat sini.

Jangan bertangguh ya.



Terima kasih kerana membaca Komisen lagi dari ashadee dan tips affiliate. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



9 Komen:

  1. tahniah beb.

    mesti banyak dapat tu. Lepas ni, mesti leh dapat lagi kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama2 bro, 1.3 jer bro, bkan 2.0 spt bro.

      Padam
  2. terus masuk bro..belanja sikit

    BalasPadam
    Balasan
    1. terbaik kali ni bro, harap2 terus menjadi

      Padam
  3. silalah jeles.. hehehe

    tahniah2.. bila nak banjer the gorpis

    BalasPadam
  4. silalah jeles.. hehehe

    tahniah2.. bila nak banjer the gorpis

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama-sama. Jom sama2 usaha keras utk meningkatkan pendapatan online

      Padam
  5. Tahniah. Saya sedang menuju ke arah itu tuan. Sama-sama buat duit.

    BalasPadam
    Balasan
    1. terbaik tuan, dah betul niat tuh. Baca dan amalkan ilmu yg ada kat internet ni.

      Padam