Home » , » Payment Adsense Yang Lama Akan Di Buang

Payment Adsense Yang Lama Akan Di Buang

Saya kalau terima email dari adsense memang akan berdebar sikit le. Takut email yang mengatakan akaun adsense kena banned. Tapi email dari adsense kali ni bukan macam tu. Google hanya nak bagi info sahaja bahawa google akan delete sejarah payment yang lama-lama selepas 30 Jun 2015.

Sejarah dengan adsense nak di buangnya, sayang pulak nak hilang semua data-data kenangan dengan adsense ni.

Google minta kalau nak simpan, boleh simpan le tetapi bukan dalam akaun adsense, simpan dalam pc kita sendiri. Google tak boleh nak tampung banyak sangat data daripada pemain adsense kot. Macam ni tak boleh le nak imbas kembali zaman-zaman permulaan bermain dengan adsense ni - banyak pahit manis oooo.

adsense

Sejak 2 menjak adsense dah makin popular kembali kat Malaysia ini, bagus jugak la. Adsense pun dah support bahasa Malaysia ni - tahniah untuk pemain-pemain adsense.

Jaga akaun adsense bebaik le yer sebab adsense ni memang bijak. Aktiviti haram memang boleh detect.




Terima kasih kerana membaca Payment Adsense Yang Lama Akan Di Buang. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



2 Komen: