Home » , » Cara Mudah Download Video Youtube Tanpa Software

Cara Mudah Download Video Youtube Tanpa Software

Cara Mudah Download Video Youtube Tanpa Software. Cara download video youtube ni memang mudah, saya dah cuba telah terbukti sangat mudah. Kalau anda tak biasa download video youtube tentu boleh ikuti cara-cara yang sangat mudah untuk download video youtube ini. Tanpa software lagi - simple.

Asyik tengok secara online sahaja video youtube. Kadang-kadang ada video youtube yang anda nak simpan untuk sesuatu kerja kan, jadi cara download video youtube tanpa software ini sesuai untuk anda.

Kali pertama saya cuba pun, saya dah dapat rasakan cara ini paling mudah untuk download youtube - tanpa software, cepat dan mudah. Kalau anda hendak buat duit adsense Youtube, salah satu ilmu yang kena ada ialah download dan upload video Youtube.

Anda hanya perlu ikuti cara-cara mudah download video Youtube seperti di bawah sahaja.


Cara Mudah Download Video Youtube Tanpa Software


1. Cara video youtube yang anda hendak download di Youtube.

2. Setelah dapat video Youtube yang hendak di download, edit browser dengan menambahkan kod " ss " . Lihat gambar di bawah.


cara download video youtube tanpa guna software


3. Selepas itu, hanya tambah kod " ss " sebelum kod youtube.com. Lihat gambar untuk lebih memahami cara download video youtube tanpa software ini.


cara senang download video youtube tanpa guna software


4. Selepas di tambah kod " ss " sebelum youtube.com, anda secara automatik akan di bawa ke satu laman web download.

5. Seterusnya pilih format video yang anda hendak, dan download video tersebut tanpa gunakan software.

cara senang download video youtube tanpa software



Ok, mudah je kan cara untuk download video Youtube tanpa software ini. Lain kali kalau nak download dari Youtube, boleh gunakan cara ini.




Terima kasih kerana membaca Cara Mudah Download Video Youtube Tanpa Software. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



0 Komen:

Catat Ulasan