Home » » Macam mana buat duit dengan adsense di Malaysia?

Macam mana buat duit dengan adsense di Malaysia?

Macam mana buat duit dengan adsense. Mungkin pertanyaan ni sering kali di tanya oleh anda semua terutamanya blogger-blogger yang bermain dengan adsense. Saya pun sama juga walaupun dah beberapa kali dapat adsense payment. Bukti bayaran adsense saya simpan elok-elok untuk rujukan kemudian hari.

Mungkin soalan cara buat duit dengan adsense tu terlalu umum dan subjektif. Tiada seorang pun dapat mengatakan dengan tepat cara untuk meningkatkan pendapatan adsense kerana di pengaruhi banyak faktor-faktor. Jika anda telah buat banyak experimen, anda akan jumpa cara yang sesuai dengan blog anda.


Macam mana buat duit dengan adsense 



Payment adsense dah masuk semalam. Agak menarik juga sebab bulan lepas pun saya dapat payment dari adsense. Nampak gaya kalau macam ni, setiap bulan dapat duit sampingan yang agak best jugak la.

Anda boleh tengok, payment bulan Jun dan July. Itu nilai dalam USD, kalau tukar ke RM dalam rm300 lebih. Ok gak kan. Kalau promote produk affiliate pun dan kalau dapat sebanyak ni dah kira banyak tu.

Saya gunakan wire transfer, terus masuk bank. Tak perlu nak pergi cari Western Union untuk cash out adsense.

Di harap dapat beri sedikit motivasi untuk anda di dalam proses membuat duit secara online.


Terima kasih kerana membaca Macam mana buat duit dengan adsense di Malaysia?. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



8 Komen:

  1. test komen ( template baru )

    BalasPadam
  2. lambat lagi rasanya nak tunggu cash out..ahaha...tah bile

    BalasPadam
    Balasan
    1. kena ada teknik2 skit tuan, baru cepat cash out adsense ni.

      Padam
  3. belum merasa lagi duit dar adsense..huhu...entah bila lah nak capai minimum amount utk cash kan tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada caranya untuk dapat cepat min amount USD100 tu. Kalau Mamaard betul2 nak buat ( ada risikonya ), sila msg saya kat ruangan " Contact ". Tq.

      Padam
    2. *MamaBard ( maaf typo error )

      Padam
  4. http:/sunnyxmate.comSelasa, Julai 28, 2015

    Untung la EncikArman dah dapat duit raya....

    BalasPadam