Home » , » Perniagaan tanpa modal

Perniagaan tanpa modal

Perniagaan tanpa modal? Ada ke perniagaan tanpa modal? Secara realitinya tiada, memang kena guna modal juga walaupun sedikit kan. Modal mungkin dalam bentuk wang tunai, mungkin dalam bentuk tenaga empat kerat anda atau pun masa anda.

Salah satunya ialah dengan menyertai program affiliate la. Yang ni memang seronok jika hanya anda telah mendapat hasilnya dan boleh di katakan anda buat duit dari rumah sahaja lah samada ada pendapatan sampingan atau pun tidak. Macam berniaga dari rumah yang ramai orang buat tu.

Minggu lepas di gemparkan bahawa top affiliate programs di Malaysia akan menutup operasi. Sangat mengejutkan dunia buat duit online. Tak sangka juga la walaupun banyak sale dan komisen daripada ashadee.com akhirnya tutup juga. Kalau di berikan kepada org lain untuk maintain, rasanya ramai yang nak.

Komisen masih utuh


Walaupun berita penutupan top affiliate program belum reda, sale masih ada dan komisen tetap unggul.


buat duit dengan affiliate


Boleh la sikit-sikit kan. Lepas ni tak tahu la lagi nak main dengan affiliate mana. dengar cite buat duit dengan affiliate Lazada pun boleh juga. Kena lebih serius ni. Sebelum ni saya dah banyak kali dapat duit dari Lazada dengan sale-sale yang hebat  terutamanya semasa Lazada sale.

Mungkin boleh fokus ke Lazada pula.Tetapi yang pasti, pasti ada pengganti ashadee ni, tunggu dan lihat sahaja nanti.



Terima kasih kerana membaca Perniagaan tanpa modal. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



8 Komen:

  1. Kalau ada ilmu bab affiliate ni memang tak da modal pun boleh run kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ilmu dah ada tetapi penyedia affiliate yang mantap pula bakal tutup. Yang lain tak pasti lah sehebat ashadee ke tak.

      Padam
    2. Itu la,sayangnya sebab ashadee dah ditutup ya..banyak blogger yang dah jana pendapatan besar dengan ashadee ni

      Padam
  2. main lazada dengan zalora affiliate la macam ni nampaknya. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itu je yg bermain di fikiran skrg ni. Kalau ada lubang bagus, bagitahu tuan.

      Padam
  3. Haha..nti ada la pengantinya..

    BalasPadam
  4. Lepas ni kena cari yang lain pula. Dah stop dah sell dia.

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam