Home » , » Payment komisen affiliate kerja part time di rumah jobdirumah May 2016 - RM1100

Payment komisen affiliate kerja part time di rumah jobdirumah May 2016 - RM1100

Ramai orang buat kerja dari rumah lah, termasuk jugak lah saya. Kali ni saya nak kongsikan sikit tentang payment komisen affiliate kerja part time di rumah jobdirumah untuk bulan May 2016. Ada peningkatan ketara pendapatan affiliate jobdirumah untuk bulan ni berbanding bulan lepas. Kalau komisen kerja sambilan di rumah April 2016 ialah sebanyak rm675, tetapi untuk bulan May dah melebihi rm1000 komisen yang saya terima.

Walaupun pihak jobdirumah ni bayar lambat komisen affiliate ni, tetapi boleh la tahan. Berbaloi untuk di tunggu bayaran komisen affiliate jobdirumah kali ni. Bayangkan minggu ke2 baru masuk bayaran komisyen ni. Adeehhh, mungkin banyak kerja pihak jobdirumah nak mengira duit ke akaun-akaun sahabat yang juga menerima bayaran komisen untuk bulan lepas.

Komisen affiliate kerja part time di rumah jobdirumah


Kat bawah ni saya kongsikan sikit gambar payment komisen affiliate kerja part time di rumah jobdirumah terbaru daripada notis email dari pihak jobdirumah. Supaya anda lebih bermotivasi lagi untuk mempromosikan affiliate jobdirumah ni. 


jobdirumah payment
Payment jobdirumah - May 2016 RM1100

Kalau kena tekniknya memang menjadi. Anda boleh tiru cara saya dan mereka yang berjaya mendapat bayaran komisen seperti yang telah saya kongsikan dalam artikel yang lepas tentang cara betul mempromosikan affiliate jobdirumah dan penggunaan google keyword planner untuk membantu anda mencari keyword yang sesuai semasa menulis artikel tentang jobdirumah.

Oh ya, info lengkap tentang kerja dirumah dengan jobdirumah ada di sini.

Tips mempromosi affiliate jobdirumah


1. buat blog khusus untuk jobdirumah - bagi penerangan jelas macam mana konsep jobdirumah ni. jangan lupa jawab setiap persoalan yang di tinggalkan di ruangan komen secepat mungkin. Masukkan juga profile anda dalam blog tersebut untuk menimbul kepercayaan tentang artikel anda.

Biarkan masa untuk blog anda muncul di page satu google. Kaji juga penggunaan keyword pesaing anda seperti saya.

2. sewa page facebook - ini yang saya terfikir tetapi saya belum amalkan lagi. Sewa page facebook murah je sebenar. Dan di page tersebut update status tentang jobdirumah ni. Silalah cari page yang sesuai dengan jobdirumah supaya kena dengan kumpulan sasarannya.

3. guna adwords - iya, apa salahnya kalau guna adword. Ini satu langkah yang betul juga untuk mempromosikan affiliate jobdirumah ni. Cuba anda try sekali dan tengok hasilnya.

Daftar untuk kerja di rumah 2016 ( klik sini )

Amacam? Teruja tak tengok income affiliate jobdirumah ni. Dah boleh beli smartphone baru ni. Telefon pula hilang, elok sangat dah ni.



Terima kasih kerana membaca Payment komisen affiliate kerja part time di rumah jobdirumah May 2016 - RM1100. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



14 Komen:

  1. fuh..makin menjadi2 komisen tuan ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. Saya pun naik heran gak nih. Dah sampai maksimun ke belum lagi. Tgk next payment camne sbb minggu 1 bln ni dah melebihi minggu 1 bln lepas.

      Padam
  2. lom lagi maksimum.

    leh pegi 2k ikut pengalaman aku.

    try je promosi. aku dah tak larat sangat dah.

    dah tua beb.

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha, kena overhaul enjin ni baru laju skit.

      Padam
  3. wah.. cerita pasal jobdirumah je mana-mana ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. antara affiliate yang senang nak dapat sale ni tuan. Tuan kena cuba. Boleh baca banyak tip yang ada kat blog ni.

      Padam
  4. Wah..memang best kan bila dapat income banyak macam ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang best tuan. Dah jadi pendapatan tambahan setiap bulan ni. Harap2 berkekalan la macam ni. Dan saya masih cuba improve lagi ni.

      Padam
  5. tahniah.. banyak tu amaun nya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq tuan. tuan pn boleh buat. Saya dah curahkan rahsianya dlm blog nih. sila baca.

      Padam
  6. makin naik-naik-naik rupanya komisen dari JDR ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Syukur tuan, berkat bulan puasa ni dgn teknik yg betul dan usaha yg mmg agak lebih pd awalnya.

      Padam
  7. gilalah, RM1100 tuhh, banyak tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Banyak gak tu tuan. Bulan ni pun dah cecah rm1000 ni.

      Padam