Home » , » Buat duit dengan Google Adsense - RM555

Buat duit dengan Google Adsense - RM555

Ramai yang tahu tentang google Adsense tetapi tidak ramai yang berjaya buat duit dengan google Adsense. Akaun adsense dah ada tetapi masih belum dapat income dari google adsense ni. Ini perkara biasa berlaku terutamanya tahun-tahun awal mula menggunakan adsense. Tak perlu risau tentang benda ni kerana kita kena sentiasa perbaikki skill kita untuk menambahkan pendapatan adsense ni sedikit demi sedikit.

Buat duit dengan adsense ni kan, selain daripada letak iklan dekat blog anda juga boleh gunakan channel youtube untuk letak adsense ni tetapi anda kena tahu caranya lah. Tak susah pun sebenarnya. Banyak panduan untuk letak adsense dalam video youtube ni. Anda boleh cuba ni juga selain daripada adsense dalam blog sahaja.

Buat duit dengan Google Adsense


Ini adalah bayaran adsense terabru yang saya terima daripada program adsense ni. Melalui beberapa blog yang tak banyak trafik tetapi masih berjaya menjana income dengan adsense.

Buat duit dengan Adsense
Penyata dalam akaun adsense


Bayaran masuk dalam Maybank.
Tips adsense yang saya amalkan dah banyak saya kongsikan dalam post yang lepas-lepas. Anda boleh baca dan amalkan. Tiada jalan singkat untuk menjana duit dengan adsense ni, Jika nak guna cara yang salah, akaun adsense anda akan kena ban nanti, percayalah cakap saya,

Gunakan cara yang betul, biar lambat asalkan selamat. Jaga akaun adsense anda baik-baik sebab jika kena ban, anda akan kehilangan motivasi untuk menulis blog. Belajar juga cara untuk menulis blog dengan baik untuk menambahkan pendapatan adsense anda.





Terima kasih kerana membaca Buat duit dengan Google Adsense - RM555. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



8 Komen:

  1. tahniah..bro antara yg hbt jana income dgn adsense ni..

    Plz ajar jie..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah 10 tahun dengan adsense tuan, awal2 dulu merangkak nak naik earning tu.

      Padam
    2. awal2 dulu hangat2 tah1 ayam Jie.

      Padam
  2. masih gagal nak apply adsense nih huhuhhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. sabar Dila, mohon dan mohon, jgn putus asa.

      Padam
  3. Betul tu, dulu masa mula-mula akaun adsense kena banned, memang down jugak la rasanya. Lagi down sebab kena banned tanpa sebab. Rasa macam kena tuduh buat benda yang kita tak buat, dan google tak bagi dan tak bukak ruang untuk bela diri.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Biasa google akan hantar email notification. Ada link untuk buat rayuan sekali.

      Padam