Home » , » Kenapa tak ada komisen Jobdirumah sekarang ni?

Kenapa tak ada komisen Jobdirumah sekarang ni?

Satu perkembangan baru dalam dunia affiliate Malaysia di mana program jobdirumah telah di hoskan ke di shareasale.com. Sejak seminggu yang lalu sudah tiada komisen dari affiliate jobdirumah yang kerana jobdirumah dalam proses memindahkan sistem affiliate dengan menggunakan shareasale sebagai platfrom yang baru. Tengah dalam proses review oleh pihak jobdirumah.

Jadi, kita semua kena bersabar kerana pihak jobdirumah akan memberikan update terkini cara untuk menukr link affiliate yang lama ke yang baru. Yang pastinya, kita kena dapatkan akaun affiliate dulu di shareasale. Akaun ni kita boleh mula mohon sekarang sebagai persedian untuk mengambil link affiliate jobdirumah setelah di luluskan nanti.

Daftar akaun percuma shareasale.com
Jangan abaikan peluang ini. Jika anda ialah salah seorang yang setiap bulan mendapat komisen daripada affiliate jobdirumah, silalah bertindak kerana rugi sekiranya anda abaikan kerana malas nak study dan setting dengan akaun shareasale.

Jobdirumah versi 3


Jobdirumah telah upgrade versi lama ke versi baru iaitu versi 3 seperti yang ada di portal jobdirumah. Harga nampaknya dah naik ke harga baru dengan menambah baik panduan jdr yang di berikan.  Di harap memberikan kejayaan kepada Kliks Solution.



affiliate shareasale jdr

Jadi, apa kita kena buat?
2. Tunggu info dari pihak jobdirumah

Kalau anda malas, anda tidak akan berjaya mendapat duit dari affiliate.



Terima kasih kerana membaca Kenapa tak ada komisen Jobdirumah sekarang ni?. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



12 Komen:

  1. ooo sebab tu tak masuk komisennya..

    BalasPadam
  2. Ooo dia pindah ke situ ke rupanya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pindah tuan, ada le perancangan tuan punya tu.

      Padam
  3. dari nama domain baru, jobdirumah akan berkembang ke market yg lebih besar...

    BalasPadam
  4. Tuan arman.. xtau lagi ke bila bleh start promosi balik affiliate jobdirumah ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hari ni pun belum ada update. Cari di shareasale pun belum wujud.

      masih menunggu juga ni.

      Padam
    2. Shareasale tak jadi. Tunggu pihak jdr hantar email nanti. Buat masa ni nak selamat, kejar komisen lain dulu. ;-)

      Padam
    3. Hari ni ada email dari jdr. Tgh study apa nak kena buat.

      Padam
  5. kenapa ye tak dapat pun sebarang email dari jdr

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mungkin mereka sibuk tetapi kita mmg tertanya-tanya ni.

      Padam